Culinaire herfstcreaties in Restaurant Roots

CHEF STEPHAN NIJST VIERT HET NIEUWE SEIZOEN

De prachtige nazomer is voorbij en heeft plaatsgemaakt voor de gure herfstwind. Dit zorgt ervoor dat iedereen verlangt naar rijke gerechten begeleid door mooie wijnen. Passend bij het seizoen introduceert Restaurant Roots haar herfstmenu met gerechten zoals coquilles st. Jacques met kastanje en pompoen, oppendoezer met truffel, paddenstoel en lardo en Anjou duif met rode biet, kummel, bloedworst en postelein. Daarnaast ook een aantal tongstrelende desserts: gepocheerde appel met kaneel, thee en vanille en Koffie panna cotta met meringue, chocolade en sinaasappel. Natuurlijk staat de chefs signature; Ribeye in klei en hooi gegaard met seizoensgroente ook op de kaart.

800_dsc-6608

800_rootsautumninterior3

Niet alleen het menu past zich aan, aan het seizoen, ook de ambiance en het interieur in het restaurant veranderen mee. Licht oranje heeft plaatsgemaakt voor diep rood en zorgt voor een warme en intieme sfeer in het restaurant. Er kan genoten worden van het herfstmenu tot en met de kerstperiode. Het wintermenu wordt geïntroduceerd in januari.

800_dsc-6564

Een hapje eten??

Dit is de locatie: Kruiskade 9, 3012 EE Rotterdam

www.rotterdam.hilton.com

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge