Babyshower!

PERSONAL – Babyshower 14 januari

Omdat de persoonlijke blogjes zo goed gelezen worden, maar ik niet mijn hele privé leven op de site wil plaatsten, plaats ik zo nu en dan een persoonlijk blogje. Vandaag mijn babyshower!

Dit was mijn babyshower taart!

Het aftellen is begonnen. We zijn 38 weken verder en in grote afwachting tot het gaat beginnen.. de eerste symptomen van de bevalling. Hoe dat gaat voelen? Dat blijft natuurlijk heel spannend. Dit is ons eerste kindje.

Drie weken geleden ben ik verrast met een leuke babyshower door familie en vrienden. Heel Amerikaans, een babyshower, maar erg gezellig. Hoe een babyshower wordt ingevuld, dat bedenkt de organisatie. Dat waren bij mij, mijn twee zussen. Meestal is het een gezellige high tea bij jou thuis of op locatie. Er wordt voor gekozen om gewoon gezellig samen te zijn, lekker te kletsen en spelletjes te spellen zoals eten uit een luier, een baby memory of bingo. Ik werd thuis opgehaald door 12 dames en had een high tea op locatie. Ik weet dat wij een meisje krijgen, dus de aankleding was roze.

Iedereen was er! Het gaf mij een heel speciaal gevoel dat iedereen komt voor jou.

Iedereen had een leuke boodschap voor mij en de kleine opgeschreven op een rompertje. Deze kreeg ik van zus in een leuke lijst.

Een erg gezellige middag die begon met een lekker stuk taart! Jammie.. Twee lagen taart met roze schoentjes bovenop. De high tea was heerlijk verzorgd met hartige en zoete hapjes. We zaten bomvol. Spelletjes hebben we niet gedaan. Iedereen was zo gezellig met elkaar aan de klets dat de uren voorbij vlogen.

De dames die het leuk vonden mochten een cadeautje meenemen. Super bedankt allen!

Het was een erg geslaagde middag waar ik met veel plezier aan terug denk. Nu is het echt aftellen geblazen tot de kleine meid van zich laat horen. Ik ben er in ieder geval klaar voor!

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge