Babyspeeltjes, mijn aanraders!

Ons meisje is nog maar 10 weekjes oud, maar heeft nu al een aantal babyspeeltjes waar ze helemaal weg van is.

Als ze in de box ligt vindt ze het geweldig als ik de boxmobiel aan zet. Ze begint te brabbelen met haar handjes te zwaaien en te lachen. Onze boxmobiel is van Winnie the Pooh (1), niet de goedkoopste, maar erg leuk. Er komen drie verschillende liedjes uit, bekend van de Pooh films. Tijgertje hangt eraan samen met Winnie en Eeyore.

Van Sophie de Giraf (2) hebben wij een bijtring gekregen. Nee, ze gebruikt deze nog niet om in te bijten. Ze kan hem heel goed vasthouden, en omdat ze nu haar handjes aan het ontdekken is, is dat echt een uitkomst. De ring gaat zo nu en dan al naar haar mond.

De houtenbijtring (3) is ook zoiets. Ze bijt er nog niet in, maar wat kan ze hem goed vasthouden. Het knispert en dat maakt het ook nog eens extra leuk.

Het roze aapje van Happy Horse (4) wordt haar slaap knuffeltje. Hier hebben we er bewust meer van gekocht. Hij is lekker zacht en ze kan er heerlijk mee knuffelen. De armpjes zijn niet zo dik dus ook deze kan ze al vast houden. Wat wordt onze meid al groot!

De rammelaar (5) is ook een super leuk cadeau. Ze kan het konijntje aan de oren al vast pakken, maar als zij naast ons ligt in het babynestje (6) (wat ze ook heerlijk vindt, want ze ligt graag bij je) en dan rammelen wij ermee. Het babynestje kan ik echt iedereen aanraden. De eerste nachtjes in de kraamweek, had onze kleine meid last van darmkrampjes. Hartverscheurend! Ze heeft toen tussen ons in, in het nestje geslapen. Heerlijk, ze is dichtbij je, dat geeft rust en je rolt niet op haar.

Omdat ze nu met haar handjes begint te slaan, is de boxspiraal van Nijntje ook erg leuk. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Het sterretje knispert en uit de bal komt een rammelaar geluidje.

  1. Winnie the Pooh boxmobielย 
  2. Sophie de Giraf
  3. Houten bijtring
  4. Happy Horse aapje
  5. Happy Horse rammelaar
  6. Babynestje
  7. Boxspiraal van Nijntje

Met welke speeltjes speelde jouw baby al vroeg?

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge