Open brief – BlogZonderNaam

Lieve meneer of mevrouw,

Ik wil u mijn excuses aanbieden. Voor vannacht. Ik denk dat ik weet wat er is gebeurd. Het komt namelijk regelmatig voor in onze straat dat de lantaarns het niet doen. Ontzettend vervelend. Vooral in uw geval! Ik vermoed namelijk dat dát de reden is dat u niet goed zag waar u liep.

Waarschijnlijk bent u daardoor gestruikeld en lelijk ten val gekomen. Tegen mijn autoruit. Ik kan me voorstellen dat u erg bent geschrokken. Jeetje, misschien hebt u wel veel pijn. Het moet best een knal zijn geweest. Begrijpelijk dat u dan even rustig wilt bijgekomen. In mijn auto. Wat zitten ze fijn hè, die stoelen! Hopelijk boden ze u ook wat rust.IMG_8845

Ik vond mezelf een enorme stomkop, kan ik u vertellen. Dat ik geen EHBO kit in de auto heb liggen. Want daar was u naar opzoek, toch? Nee, niet in het dashboard kastje. Niet in de deurvakken. Niet in het middenconsol. Niet in de kofferbak. Nee, zelfs niet tussen de boekjes van de kinderen achterin. Daar stond overigens wel nog een pot verf van Flexa kleur ‘Early Dew’, maar daar had u natuurlijk niets aan.
Toen ik uw ongelukje meldde bij mijn verzekeraar vonden ze het erg vervelend voor me, die schade. Maar mijn gedachten gingen natuurlijk uit naar u. Wie helpt u? Wie verzorgt u? Wie weet loopt u verward en hevig bloedend ergens rond. Die ruit was binnen een uurtje hersteld. Ik kan alleen maar hopen dat u er net zo snel bovenop bent.

Weet in ieder geval dat ik de gemeente nogmaals vraag de straatverlichting nu écht te maken. Zodat meer ongelukken voorkomen kunnen worden. Tot die tijd wens ik dat u mijn berichtje leest en mijn excuses wilt accepteren. Want dit mag natuurlijk nooit meer gebeuren!

Ik kan nu niets anders dan hopen dat u nog iets verzachtends heeft gevonden. Niets is vervelender dan ergens naar opzoek zijn, en het niet kunnen vinden. En mocht u nu nog een keer zo lelijk vallen, dan zorg ik dat er pleisters in het dashboardkastje liggen. Laat ik die voortaan open staan. Scheelt zoeken!

Liefs Manon

Meer personal blogs lezen van mijn hand? Volg me dan op BlogZonderNaam .

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge