Dagje Lifestylelab Amsterdam

Zodra de persdagen zijn is toch wel mijn leukste bezoekje aan Lifestylelab. Vriendelijke mensen, leuke en lekkere merken. Precies wat bij Holland Style past en wat ik dan ook graag met jullie deel.

lifestylelab

Als eerst deze heerlijke wijnen van Gallo. Gallo heeft voor elk moment of gezelfschap een passende wijn!

lifestylelab

Ook van dit lekkere drankje kan ik geen genoeg krijgen. Nu ben ik sowieso al een echte chocomel fan, maar deze van Cocio moet je echt proberen. Heerlijk!

DSCN3672

Onlangs kreeg ik een heerlijk BBQ pakketje thuisgestuurd, maar bij Lifestylelab konden we ze ook proeven. Deze sauzen en kruiden zijn van Santa Maria. Met de sauzen en kruiden kun je heerlijk je vlees marineren voor de BBQ. Geloof me, het smaakt verrukkelijk!

DSCN3679

Dit broodje pork is gemaaktmet de sauzen en kruiden van Santa Maria. Geproefd en zo lekker. Er komt nog een artikel van Santa Maria.

DSCN3681

Ananas gold, vanaf eind mei verkrijgbaar en wij konden hem al proeven. Lekkere zoete ananas. Echt aan te raden en verkrijgbaar o.a. bij Jumbo supermarkten,

DSCN3684

Deze flesjes kennen we onderhand allemaal wel. De handige meeneem flesjes voor in je tas. Geef je flesje water een heerlijk smaakje. Dit is een nieuwe smaak, cassis.

DSCN3687

Van een marktje in het romantische Parijs, uit een kleine Londense vintageshop of gewoon gevonden bij een tweedehandswinkel uit de buurt; de pre-loved shawls van Er Lolah kunnen werkelijk overal vandaan komen.

DSCN3691

Ik word altijd heel hebberig als ik bij het Woonexpress hoekje kom. Vrolijke kleuren en stoere stijlen geven ieder interieur een frisse look

DSCN3694

Papegaaien, flamingos, ananassen en fruittinten: ze zorgen voor instant exotische sferen in je huis.

DSCN3696

Eeuwenoud is het eigenlijk: brandy, of op z’n Nederlands brandewijn. Het merk Rooster & Wolf wil de drank nieuw leven inblazen en doet dat met een bijzondere receptuur uit Frankrijk en een mooi vormgegeven fles.

DSCN3686

En we sluiten af met dit lekkere drankje: Amarula is een exotische en natuurlijke cream likeur uit Zuid-Afrika. De likeur wordt gedistilleerd uit de Marulavruchten en verrijkt met verse room. Door de tropische tonen van chocolade, vanille en koffie proef je een hint van citrusvruchten. Amarula drink je puur, gekoeld met crushed ice of on-the-rocks. Ook maak je er bijzondere longdrinks, cocktails, desserts en koffies mee.

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge