De meisjes zwangerschap tag

Ik kwam deze tag tegen bij Kelly van kellycaresse.nl, en omdat ik ook een meisje verwacht wilde ik deze graag met jullie delen. In de vragen en antwoorden viel het mij op dat toch echt elke zwangerschap anders is, en niet alles zo hoeft te zijn!

Benieuwd? Lees hem dan snel..

dotje

•Wanneer je je buik rondom draagt, dan krijg je een meisje.
Momenteel ben ik 35 weken in verwachting van ons eerste kindje. Een meisje dus! Op deze vraag kan ik zeggen; deels waar. Ik draag het niet helemaal rondom, maar ook niet als een mooie ronde bal naar voren.

•Veel last van ochtendmisselijkheid? Een meid!
Totaal niet! Tot op de dag van vandaag heb ik nog geen 1x overgegeven. Soms wel eens de neiging gehad, maar ik denk dat dit meer te maken heeft met niet op tijd eten en vermoeidheid. Als ik ging slapen of iets ging eten was dit gevoel direct weg!

•Verwaarloos je jezelf tijdens de zwangerschap, dan krijg je een meisje.
Ik heb niet het idee dat ik mijzelf verwaarloos. Zodra ik thuis ben vind ik het wel heel lekker om in een lekkere sportbroek op de bank te gaan zitten. Meer zodat ik niet zo lang last hebt van het elastiek in de zwangerschapsbroeken. Dat word ik dan een beetje zat. In de avond vind ik het fijn om wat sneller mijn pyjama aan te trekken na het douche. Heerlijk!

•Voel je de baby meer aan de onderkant schoppen? Zeker een meisje!
Oehh, onze dame is heel bewegelijk. Ik voel zowel aan de onderkant schopjes/bewegingen als aan de bovenkant. En ik denk dan nog zelfs meer aan de bovenkant. Zoals het er nu naar uitziet ligt onze dame ook in stuit. Het zou dus goed kunnen dat haar voetjes naast haar hoofdje zitten en ik daarom meer last hebt van schopjes aan de bovenkant.

•Heb je veel last van pukkeltjes op het gezicht, nek en decolleté? Je krijgt een dochter.
Ook hier heb ik dus geen last van! Normaal heb ik wel eens een pukkeltje, maar nu totaal niet!

babygirl

•Slaap je op je rechterzij, dan is het een meisje.
Ohhh.. zou ik wel echt een meisje krijgen? Ook slaap meer op links dan op rechts. Ik moet zeggen, ik draai de hele nacht. Van links op mijn rug weer naar rechts en andersom. Maar aan de rechterkant houd ik minder lang vol dan op de linker kant.

•Als je veel behoefte hebt aan slaap zal je zeker een meisje krijgen.
Ik houd sowieso al van slapen, haha. Eindelijk een vraag waar ik ja op kan zeggen. Ik slaap graag, vind uitrusten heerlijk en doe tijdens mijn zwangerschap soms een powernap op de bank. Als ik een uurtje lig is het misschien maar een kwartiertje dat ik echt even van de wereld ben. Maar ik pak zeker mijn rust. Ik merk ook gewoon dat ik het echt nodig heb.

•Veel trek in verse sinaasappelsap? Meisje!
Lust ik graag, maar geen extreme trek in. In niets eigenlijk meer dan normaal. Chocola is natuurlijk wel altijd goed!

•Krijg je een dikker gezicht? Een meid!
Het duurde vrij lang eer dat ik een beetje ging groeien. De een zegt dat mijn gezicht wel wat voller is en de ander zegt dat het meevalt. Nu ik alweer week 36 in ga, kan ik wel zeggen dat mijn gezicht wel wat voller is, maar niet echt dik.

•Wordt je haar dunner, dan krijg je zeker weten een dochter.
Mijn haar vind ik een lastig verhaal. Ik heb sowieso al dun haar en als ik kam valt het al gemakkelijk uit. Misschien is het nu wel dunner dan normaal ja, maar hier heb ik niet echt opgelet de alle weken van mijn zwangerschap.

 

Ik heb alle antwoorden van deze tag ingevuld. De tag wilde ik graag maken omdat, zoals je kunt lezen, ik toch wel erg afwijk van deze beweringen. Zo zie je maar, echt elke zwangerschap is anders. Iedereen denkt te kunnen zien voor de 20 weken echo wat het gaat worden, maar er zaten er toch nog genoeg naast.

Ga jij de tag ook maken op je blog? Laat dan je blog even achter..

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge