Fashionable het najaar in?

De herfst staat weer voor de deur. Met de koude dagen erbij minder, maar met de nieuwe collectie winteraccessoires van HEMA is dat geen probleem! De collectie is voor jong en oud en gegarandeerd  fashionable voor de dag komen. Paraplu’s en regenkleding, diverse handschoenen en mutsen of een mooie warme sjaal. Dit seizoen is er keuze genoeg om het onstuimige Nederlandse weer te trotseren. De collectie is reeds verkrijgbaar in alle HEMA filialen en op hema.nl.

hema1

Damesaccessoires

Voor de dames zijn er diverse grove en fijne breisels in veel zachte pastelkleuren zoals roze, zand, mint en grijs, maar ook kleuren zoals antraciet, zwart en wit zijn te vinden in het assortiment. Op deze manier zit er altijd iets tussen wat past bij je outfit.  De touch handschoenen, speciaal voor het gebruik van een telefoon zijn nieuw dit seizoen. Maak je outfit helemaal af met de nieuwe transparante paraplu’s.

hema2

Kids & baby’s

Kinderen en baby’s komen vrolijk voor de dag dit najaar. HEMA heeft diverse setjes van mutsen, sjaals en handschoenen/wanten; allen leuk te combineren. Voor jongens bestaat het kleurenpallet vooral uit blauw, grijs en rood en voor de meiden uit blauw/grijs en koraal/roze. In de jongenscollectie zijn er vooral sterren en stoere ‘army’ accenten te vinden. In de meidencollectie zitten veel accenten met hartjes en komen ook veel sterren terug. Voor de regenachtige dagen zijn er hippe regenpakken met sterren met bijpassende regenlaarzen en paraplu’s.

hema3

Herenaccessoires

Voor de mannen heeft HEMA dit najaar diverse breisels van verschillende materialen, dit in mooie basic kleuren zoals grijs, blauw en zwart. Nieuw dit seizoen zijn de beanies. Deze leuke mutsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

Je kunt ook lekker online shoppen bij Hema.. KLIK HIER

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge