Favoriete Lente schoenen

De Lente is altijd een hele fijne periode met een ruime keuze op het gebied van schoenen!

Je kan nog steeds je enkellaarsje aan, maar ook sneakers, loafers of hakken. Gelukkig is de keuze dan ook reuze. Een schoen die ook dit jaar weer van de partij is, zijn de loafers. Een leuke lage schoen die we veel in metallic-look (2) gaan zien. Ook de enkellaarsjes mogen lekker stoer en tuttig, ik heb gekozen voor een cognac schoen van Shoecolate (1). Laarsjes zijn er in alle soorten designs en kleuren. Tip: kies een kleur die je bij veel van je kleding kunt combineren. Super handig!

Ook zijn er weer nieuwe varianten met de bekende plateauzool van Puma (3). Dit hippe model Platform Exotic Skin heeft een suede upper met metallic details. Daar hebben we de metallic look weer. En natuurlijk heeft deze sneaker de bekende plateauzool van 4 cm dik in een bruinige kleur. Naast deze toffe sneaker van Puma zijn er nog veel meer dames sneakers die we deze Lente kunnen dragen.

Ik ben een fan van enkellaarsjes en sneakers. Een enkellaarsje maakt mijn outfit al snel netjes en verzorgd, dat kan een sneaker ook, maar ik kies dan persoonlijk voor een laarsje. Mijn kast staat ook vol sneakers van diverse merken in verschillende kleuren. Ik kies altijd de schoen die het beste bij mijn outfit past.

Wat is jou favoriete schoen voor de Lente?

 

*dit artikel is in samenwerking met Sooco

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge