Feestinkopen doen uit Berlijn in Amsterdam

De feestdagen staan weer voor de deur. Sinterklaas is al onderweg en ook de Kerstman staat bijna in de startblokken. Weet jij al hoe je je vrienden, familie en geliefden gaat verrassen?

Komende week kun je verscheidene designermerken inslaan uit Berlijn, zoals sieraden van TomShot en geuren van Frau Tonis Parfum. Van 16 t/m 22 november verschijnt in de Utrechtsestraat namelijk de pop-up store Pop into Berlin van toerismebureau visit Berlin.

 header

AMPELMANN in je schoen

Het zou om te beginnen mooi zijn om iets kleins in je schoen te vinden. Wat dacht je van het mannetje van de Berlijnse stoplichten? AMPELMANN verkoopt diverse producten waarin dit Ampelmännchen de hoofdrol speelt. Op woensdag om 17.00 uur en zaterdag om 13.00 uur houden ze een Happy Hour, waarbij je 50% korting krijgt. Vooruit, een parfum met Berlijnse geuren van Frau Tonis Parfum past ook nog wel in je boots. Een iets grotere uitdaging worden de fietsen van Standert BicyclesTM. Deze Berlijnse stadsfietsen passen helaas niet door de schoorsteen, maar helpen je des te meer je cadeaus op tijd op hun plek te krijgen.

Pakjesavond met designmeubels
Leuk voor pakjes- en kerstavond zijn de met de hand gemaakte metalen framebrillen zonder schroeven van ic! berlin. Of misschien een humanoïde robot van VFXbox of minimalistische designmeubels van minimum? Ook zijn de consumenten 3D-printers BigRep ONE.2 en 3yourminD van de partij in Pop into Berlin. Bij 3yourminD print je in de winkel Berlijnse iconen zoals de beroemde tv-toren. De feestdagen leg je orgineel vast met de panorama-camera van Panono.

Kerst en oud en nieuw met Berlijnse dranken en spijzen
Altijd goed met kerst en oud en nieuw is een goede fles drank. In de pop-up store zijn exclusieve drankjes uit Berlijn te verkrijgen zoals het duurzame biermerk BRLO. Berliner Winter; een mix van wodka, ongefilterd appelsap en speciale kruiden zorgt ervoor dat je in ieder geval niet bevriest als je buiten je vuurwerk afsteekt. Voor de die-hards is er Our/Berlin. Ook de snoeperds worden niet vergeten met tongstrelend ouderwets snoep van Retos Candyfarm.

 

Waar en wanneer?

Adres: Utrechtsestraat 105, Amsterdam
Data: 16 t/m 22 november

Openingstijden:

Maandag: 14.00 uur – 19.00 uur
Dinsdag en woensdag: 10.00 uur – 19.00 uur
Donderdag: 10.00 uur – 16.00 uur
Vrijdag: 10.00 uur – 19.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 18.00 uur
Zondag: 10.00 uur – 16.00 uur

 

Tip: laat iedereen weten dat je gaat en meld je aan voor het evenement op Facebook.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge