Festival TREK opent vierde seizoen

Het grootste rondreizende Food Festival van Nederland trapt van 11 tot en met 14 mei af in het Vroesenpark

Na de succesvolle editie van vorig jaar met ruim 30.000 bezoekers opent Festival TREK het vierde seizoen weer in Rotterdam. De officiële opening van het food truck seizoen en de aftrap van de landelijke tour vindt plaats in het weekend van 11 t/m 14 mei in het Rotterdamse Vroesenpark.
Vier dagen lang wordt het park omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant. Festival TREK brengt komende zomer, na Rotterdam, een bezoek aan acht steden door het hele land. Het rondreizend festival vervolgt haar reis naar Maastricht, Nijmegen, Utrecht, Eindhoven, Enschede, ‘s-Hertogenbosch, Amsterdam en sluit het seizoen op zondag 10 september af in Den Haag. De negen steden kunnen met de komst van festival TREK weer rekenen op een perfecte mix van lekker eten & drinken gecombineerd met een grote variëteit aan theater, kleinkunst en live muziek; waarbij TREK een podium biedt aan getalenteerde opkomende muzikanten en kleinkunstenaars. Het festival, dat onder leiding van de ‘BurgeRmeester van TREK’ staat, is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden.
image

Fotocredits: Peter Lodder

Festival TREK verrast
Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele foodtrucks, proef verrassende gerechten of waag je aan de smaakvol bereide insecten. Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpapillen worden een zomer lang getrakteerd. Bij de speciaalbier bus, en de uitgebreide wijn- en cocktailbars kan de dorst gelest worden.
Festival TREK, meer dan alleen lekker eten en drinken
Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan Festival TREK compleet. Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen een podium in de kamer van de ‘BurgeRmeester van TREK’. Een theaterkaravaan trekt door het park om bezoekers te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.
Festival TREK programma 2017:
image
Ben jij aanwezig?

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge