GIVA AWAY: Bloggers kwartet!

GIVA AWAY: Bloggers kwartet!

Van Stylefruits.nl mag ik maar liefst drie kwartet sets uitdelen! Hoe leuk is dat. 32 Nederlandse mode- en beautybloggers staan op de kwartet kaarten.

Bij stylefruits zijn ze gek op, mode- en beautyblogs. Daarom hebben ze dit jaar voor het eerst 32 Nederlandse bloggers in een kwartet verzameld: Blog Toppers 2014! Wie zegt dat kwartetten ouderwets is? Dit modieuze kwartet bewijst het tegendeel!
Daarnaast leer je door het spelen van dit kwartet jouw favoriete modebloggers beter kennen door leuke feitjes (hoeveel paar nagellakjes hebben ze en hoe hoog zijn hun hoogste hakken?).

Heb jij al zin om met je vriendinnen aan de keukentafel dit spel te spelen? Ik mag er dus 3 weggeven!

Vertel mij hieronder waarom je dit setje wilt winnen en like HollandStyle op facebook!

*Waarom facebook? Bij de 2.000 likes gaat daar nog eens een mega goodiebox uitgedeeld worden aan een van jullie!
Dan houdt het nog niet op, want in November is het feestmand bij HollandStyle, we bestaan dan 5 jaar. Dan komen er vele kortingen in de shop en weer een aantal Give Aways!

LP picture

 

Doe mee en win!

3 Responses
 • Rivka
  september 11, 2014

  Door middel van de beautyblogs ben ik achter de maandelijkse beautyboxen gekomen. Helaas zaten er in die boxen altijd wel producten die niet bij jou pasten. Ik ben toen op Facebook bij een groep gekomen waar deze producten worden geruild. Door middel van die ruilingen en mijn nieuwsgierigheid naar de personenen erachter, heb ik nu 2 goede vriendinnen erbij. En met hen wil ik dit kwartet spel wel spelen 🙂

 • Suzanne
  september 11, 2014

  Omdat ik dit jaar mijn vriendinnen 10 jaar ken!

 • pien
  september 11, 2014

  Omdat ik de bloggers wat beter wil leren kennen….

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge