Dé grootste online shop in tafelkleden

Op zoek naar een prachtig tafelkleed?

Begin 2005: er was eens een mama en die heette Marry… Ze had een mooie nieuwe onbehandelde houten tafel en drie schatjes van kinderen… Dat was moeilijk voor mama Marry. Ze hield van mooie spulletjes en was er zuinig op! Daarom zocht ze overal naar een hip tafelzeiltje wat ook nog eens in het interieur paste. Maar waar vond je dat toen zo snel in een dorp in Zeeland? Vanuit die gedachte dat er wellicht nog meer van zulke dorpen in Nederland (en natuurlijk ook bij de Zuiderburen in België) waren, begon mama Marry als eerste op het web met de verkoop van hippe, eigentijdse tafelzeilen. En ziedaar, mama Marry’s vierde kindje was geboren: 1001Tafelkleden.com.

artwork-3

Daarom is sindsdien het hoofddoel van 1001Tafelkleden.com: iedereen die op de site komt helpen aan het leukste, hipste, vrolijkste, liefste, beste, breedste, smalste, dikste, dunste, chicste afwasbare tafelkleed.

Bij 1001 Tafelkleden.com vind je zoals de naam al zegt 1001 afwasbare tafelkleden. Van een prettig geprijsd pvc-tafelzeil tot een luxe afwasbaar gecoat katoenen tafelkleed. Op maat gemaakt, vierkant, rechthoekig, rond, ovaal en ellipsvormig. Heb je een grote tafel? Geen probleem. In het assortiment zitten afwasbare kleden tot 280 cm breed.

artwork-4

Een fijn product wat 1001Tafelkleden.com jaren geleden introduceerde is de doorzichtige tafelbeschermmat. Deze transparante pvc mat ligt als een soort flexibele glasplaat op je tafel. Je kunt je tafel er nog mooi doorheen zien. Daarnaast kwamen vorig jaar digitaal geprinte tafelkleden de collectie versterken, natuurlijk ook afneembaar, want dat is lekker praktisch! We verklappen alvast dat we het komende jaar weer nieuwe dingen gaan brengen op het gebied van tafelzeil; en je vindt ze nog niet op het web! De rest moeten we nog even geheimhouden…

artwork-2

Houd 1001Tafelkleden in de gaten in 2017!

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge