Grote Food Markt op De Bazaar Beverwijk

De Bazaar heeft een van de grootste Food Markten in Nederland, met enorm veel diversiteit en tegen een mooie prijs.

De Bazaar bestaat al 36 jaar en staat al wel bekend om de keur aan diverse kruiden en het grote assortiment groente en fruit. Echter de laatste jaren is het aanbod van eten nog veel uitgebreider en meer divers geworden. Echter de scherpe prijs is wel gebleven. Veel chefs en Horeca doen dan ook hun inkopen op De Bazaar.

food bazaar

Food Markt

De Food Markt op De Bazaar zit in het Oosterse Markt gedeelte en is maar liefst 2.750m2! Het assortiment is groot en heel divers: van baklava tot olijven, van couscoussalade tot gözleme (Turkse pannenkoekjes, met een vulling naar keuze). Van groente en fruit van over de hele wereld, tot alle soorten kruiden die je maar kunt bedenken. Ook vind je hier slagers met ieder hun eigen specialiteiten, poeliers en visboeren. Maar er zijn ook diverse ondernemers met hun eigen specialiteit, van künefe (een soort koek op een plaat met gesmolten kaas) of kum cake (gemaakt van noten en gedroogde vruchten. Heel gezond en ook heerlijk in de yoghurt), of vers gebraden kippetjes.

Het is eigenlijk teveel om op te noemen. Wat De Bazaar onderscheidt van andere Food Markten is dat het zeer betaalbaar is. In het seizoen drie dozen aardbeien voor € 3,- is geen uitzondering. Of een grote bak couscoussalade voor € 2,50. En de handelaren laten met alle liefde hun waar proeven en vertellen ook rustig  aan de bezoeker wat zij met de producten kunnen doen.

Aziatische supermarkt: Amazing Oriental

Naast de Food Markt vind je op De Bazaar ook een van de grootste Aziatische supermarkten van Nederland: Amazing Oriental. Maar liefst 1400m2 winkeloppervlakte waar je werkelijk alles uit de Aziatische keuken kunt vinden: kruiden, sauzen, groente, vis, vlees of kookgerei. Maar ook een heerlijke toko waarvandaan men zalige maaltijden mee naar huis kunt nemen.

food bazaar

Specialiteitenzaken

Op De Bazaar zijn divere specialiteitenzaken te vinden. De Worstenboer heeft een keur aan zalige droge worsten Maar ook zijn hier een Russische supermarkt en diverse Afghaanse supermarkten, een kaasboer en een stand die gespecialiseerd is in spekkoek te vinden. En nog veel meer.

Food Courts en restaurants

Ook vind je op De Bazaar 2 Food Courts en diverse restaurants.  Afghaans, Surinaams, Italiaans, Amerikaans, Aziatisch, Mediterraans, Turks, Arabisch, Hollands vindt men hier o.a. allemaal.

Food Safari

Om te ontdekken waar je nou een groot deel van de heerlijke lekkernijen kunt vinden op De Bazaar is er een Food Safari ontwikkeld (via debazaar.nl/foodsafari of De Bazaar App te doen). Met deze Safari kan de bezoeker zelf een culinaire wereldreis maken en ontdekken wat een heerlijk eten er allemaal te krijgen is op De Bazaar.

Meer informatie over het rijke aanbod van food op De Bazaar is te vinden op debazaar.nl/food

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge