Heerlijk ijs eten en toch gezond bezig zijn?

Stel je eens voor: je favoriete ijs is niet alleen superlekker, maar ook nog eens goed voor je. Te mooi om waar te zijn? Het kan met het proteïneijs van het nieuwe ijsmerk Koupe. Eén portie Koupe bevat meer proteïne dan drie eiwitten, minder suiker dan een appel en meer vezels dan een portie broccoli. Deze ijsrevolutie is vanaf vandaag verkrijgbaar op de Nederlandse markt in 4 smaken: Clever Chocolate, Smart Strawberry, Victorious Vanilla en Brilliant Banana.

In vergelijking met ‘gewoon’ ijs heeft Koupe 40% minder calorieën, 70% minder suiker en 3 keer zoveel eiwit. Koupe’s bekroonde proteïneijs is dus een gezondere manier van ijs eten.

Met de mooie zomerdagen in het verschiet willen we allemaal af van die winterkilo’s en toch blijven genieten. Het ijs van Koupe kun je eten zonder bang te zijn er van aan te komen. En dankzij het hoge proteïnegehalte is het ook uitermate geschikt als je vaak in de sportschool bent te vinden en spiermassa wilt kweken.

Koupe is niet alleen goed voor je, maar vooral ontzettend lekker: 96% van de Nederlanders geeft in een onafhankelijk onderzoek aan het ijs (erg) lekker te vinden. De tijd dat gezonde snacks karig en saai van smaak zijn is voorbij. Koupe is dan ook niet voor niets op de ‘World Dairy Innovations Award 2016’ gekroond tot winnaar in de categorie: Best Ice Cream.

Vanwege de gezondheidsvoordelen start Koupe in samenwerking met ‘Food for Care’ en het Radboudumc in Nijmegen een proef. Hierbij wordt Koupe als toetje aangeboden als onderdeel van een gezonder dieet voor patiënten in ziekenhuizen.

Koupe is een Nederlands merk en inmiddels ook verkrijgbaar in Denemarken en binnenkort in Engeland. Het doel van Koupe is om het lekkerste gezonde ijsmerk ter wereld te worden.

Koupe is verkrijgbaar bij de supermarkten van Jumbo voor € 4,99 (500ml). En vanaf 1 mei bij Dirk en DekaMarkt, zie koupe.com voor de exacte verkoopadressen.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge