Hilly gaat de strijd aan met Trump

Wie valt meer in de smaak: Clinton of Trump? Nee, we hebben het hier niet over de twee wereldbekende politici uit Amerika die strijden om het presidentschap. Hudson Bar & Kitchen, bekend om haar Amerikaanse gerechten, heeft haar eigen battle op touw gezet. In het teken van de strijd die momenteel in de Verenigde Staten wordt uitgevochten, komt het restaurant met de Hudson’s USA Burger Elections. Een strijd waarbij de hamburgerfanaat kan kiezen tussen The Trump Tower, een driedubbel hoge hamburger met twee beef burgers en knapperige rostirondjes of voor The Hilly Billy chicken Burger, een gezonde kipburger met een pittige twist. Door te stemmen, maak je kans op een diner voor twee.

800_hilliebillie11

The Hilly Billy Chicken Burger

Het is een nek-aan-nek race in de peilingen voor de verkiezingen voor het presidentschap tussen Democrate Hillary Clinton en Republikein Donald Trump. Beiden gingen de afgelopen maanden het hele land door om zieltjes te winnen voor de verkiezing op 8 november. Alsof dat allemaal al niet spannend genoeg is, heeft de in Amerikaanse stijl gestoken Hudson Bar & Kitchen de zogeheten Hudson’s USA Burger Elections op poten gezet. Een strijd waarin The Trump Tower het opneemt tegen The Hilly Billy.

800_trump12

The Trump Tower

Uitbundig of pittig
Over smaak valt eigenlijk niet te twisten, dus kom maar door met die ongezouten meningen. Welke van de door Hudson Bar & Kitchen ontwikkelde twee iconische burgers wint? Ga jij voor de uitbundige, over de top Trump Tower hamburger of de bescheiden, gezonde Hilly Billy kipburger met pittige bite?

Op het menu
Net als bij de echte verkiezingen wil je natuurlijk wel eerst even weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Pak een papier en schrijf al likkebaardend mee. De fancy hamburger toren van Trump bestaat uit twee beef burgers, knapperige rostirondjes, dun gesneden kalfspastrami, truffelmayo, sla, tomaat en gruyère. The Hilly Billy is gevuld met een knapperige kipfilet die belegd is met avocado, pico de gallo, gegrilde groenten, Monterey Jack en chipotlemayo. Bij welke loopt het water je meteen in de mond?

Wie deelt de knock-out uit?
Kan The Hilly Billy chicken burger Trump van zijn troon verstoten of blijft The Trump Tower onverwoestbaar overeind? Jij bepaalt. Stem vanaf woensdag 28 september op jouw favoriete hamburger en maak ook nog eens kans op een diner voor twee personen bij Hudson Bar & Kitchen.

Overige informatie:
De acht vestigingen van Hudson Bar & Kitchen:

  • Den Haag Statenkwartier
  • Naaldwijk
  • Rotterdam
  • Noordwijkerhout
  • Almere
  • Zoetermeer
  • Den Haag centrum (Danzig)
  • Kijkduin

Reserveren : Online of telefonisch

Website : www.restauranthudson.nl

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge