Hoera, zwanger!

Ja, in februari 2017 word ik mama!

Normaal schrijf ik op mijn website nooit over persoonlijke dingen, maar misschien is het juist goed om dit wel te doen. Heerlijk om zo te kunnen schrijven en wie weet wat voor leuks er allemaal uit komt.. want ja, ik word mama!

zwanger

20 weken zwanger

Ik was zo nieuwsgierig.. natuurlijk moest ik weten of wij een dochter of een zoon zouden krijgen. Voor 90% wist ik zeker dat het om een jongen zou gaan. Wij zouden een zoon krijgen… maar dat bleek niet zo te zijn. We krijgen een meisje! Mijn gevoel liet mij even in de steek, maar dat maakte de verrassing alleen maar groter!

Gelukkig hadden wij helemaal geen voorkeur. Een jongen of een meisje, het is allebei prima!

Op het moment dat we er achter kwamen dat ik zwanger was, ging er ontzettend veel door mijn hoofd. Wat nu? Ik wist meteen zeker dat wij dit samen geweldig zouden doen, want een kinderwens was er al. Maar ineens komt alles heel dichtbij en is er geen weg meer terug. Wij worden papa en mama. Terwijl ik dit aan het typen ben, ben ik 23 weken zwanger. Ik voel onze kleine meid schoppen in mijn buik. Zo gek gevoel, maar wat is het fijn. Fijn om onze dochter te voelen.

Natuurlijk zijn de eerste schattige pakjes al gekocht. Ook zo lief van alle lieve vrienden en familie die met leuke cadeautjes aankomen. Ik voel mij erg verwend en kan stiekem al niet meer wachten ook al vliegt de tijd. Elke dag word ik steeds meer benieuwd naar ons meisje. Maar wat valt er eigenlijk ook veel te regelen. Wat ga ik doen met werken, opvang regelen, geboortekaartjes uitzoeken, wie gaan wij een kaartje sturen, een naam bedenken, de kinderkamer op orde maken, spullen kopen.. Tot nu toe verveelt nog niets!

Er staat een heel nieuw leven voor de deur..

Een van de vragen die ik ook in mijn hoofd had; moet ik doorgaan met deze website of niet? Het is alweer 6 jaar geleden dat ik deze site ben begonnen. Ergens is stoppen toch onmogelijk! Er is al zoveel tijd in gaan zitten en door de site is er ook zoveel leuks op mijn pad gekomen, dat het nu tijd is geworden om nog beter te plannen en zorgen dat dit zal slagen. Naast de site heb ik ook nog een baan van 32 uur. Niet mis dus! Maar door mijn zwangerschap heb ik ook ontzettend veel energie en inspiratie om nog veel meer leuks te gaan schrijven.

Wat kun je verwachten? Leuke tips, inspiratie, leuke webwinkels maar natuurlijk niet alleen maar baby nieuws. Er komen nog lekkere recepten aan, nieuwe beauty artikelen, hotspots en lifestyle.

Meer lezen over mini’s?
Kom dan hier kijken op onze pagina Mini’s.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge