Hotspot: Kolifleur Amsterdam

Altijd leuk om een nieuwe hotspot te vinden!

De stad van fashion en heerlijk winkelen is toch echt wel Amsterdam. Zet dan deze hotspot snel op je lijstje om een keer te gaan bezoeken!Verborgen tussen het Museumplein en de Albert Cuypmarkt ligt de conceptstore Kolifleur.

Kolifleur

Kolifleur is een leuk boetiekje, ziet er prachtig en stijlvol uit. Je vindt hier mooie tweedehands stukken van moderne modemerken zoals Isabel Marant, Filippa K en Acne. En zeg nou zelf, is vintage momenteel niet dé trend?

Kolifleur

Alle items zijn met zorg uitgekozen door de eigenaresse Eva Koolen. Geïnspireerd door hippe steden als Berlijn, Londen en Stockholm is de collectie vooral een mix van modern met een eigenzinnige twist. Bewonder de tassen, sieraden en grafisch werk van bekende en onbekende Nederlandse ontwerpers en vintage meubels, die ook te koop zijn.

Naast merkkleding zoals ook Humanoid, Helmut Lang, Dries van Noten en nog veel meer, kun je hier ook allerlei papierwaren, lederwaren, keramiek en sieraden vinden van jonge Nederlandse ontwerpers.

Zin om dit leuke boetiekje Kolifleur eens te bezoeken?  Je bent van harte welkom van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 19.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur in de Pijp!

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge