Afgelopen week was Huishoudbeurs week

Huishoudbeurs! Afgelopen week stond in het teken van de Huishoudbeurs voor alle vrouwen. Ben jij ook geweest?

Lekker rond slenteren met je rugzak of een boodschappenkar, dat is de huishoudbeurs. Alles kopen voor een appel en een ei, lekker eten en drinken proeven en heel veel lol maken met elkaar. Bussen komen vanuit het hele land vol met vrouwen en jawel, er worden ook wel wat mannen gespot hoor in de Ray in Amsterdam.

Shop met enorme kortingen bij 350 shops, proef de nieuwste hapjes en drankjes, zing mee tijdens spetterende optredens en bekijk de nieuwste trends bij fashion, beauty, wonen, vrije tijd, culinair en health. De huishoudbeurs staat vol met leuke stands van merken tot winkels vanuit heel Nederland. Een aantal stands die we kunnen vinden op de huishoudbeurs zijn bijvoorbeeld Burgman Keukens, Canei, Kwekkeboom, de Blokker, een stand van Garnier met de nieuwste lijnen, Ariel, Reclamefolder en heerlijke Milka Chocola. Er kan geen een vrouw naar huis zijn gegaan zonder een tasje Milka chocola. Een van de drukste stands! 

Ook wij zijn een kijkje gaan nemen! Hieronder wat foto’s van een gezellig dagje huishoudbeurs.

IMG_4318

Natuurlijk is en hapje eten wel fijn! De hele dag ronddwalen op een lege maag is niet fijn.

huishoudbeurs

Even een foto!

IMG_4324

Bij Ariel kon je gratis testers krijgen om nieuwe wasmiddelen te testen. Mensen denken altijd dat er heel veel gratis op de huishoudbeurs. Nee, dat is niet zo. Kortingen wel, gratis, erg weinig.

IMG_4333

Hoe stoer is dit busje van de Vriendin?

IMG_4330

Tijd voor een koffie!

IMG_4321

Wij waren verliefd op de Disney stand met heel veel leuke spulletjes zoals deze babydoekjes van je favoriete Disney figuren.

Heeft u ook zo genoten van de Huishoudbeurs? Tot volgend jaar!

 

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge