Ideeën voor je balkon van Ikea

Je balkon is meer dan alleen een plek waar je af en toe zon opvangt. Het is een extra buitenkamer waar je veel tijd kan besteden.

Maar hoe richt je hem in? Haal inspiratie uit deze ideeën. Of je nu een klein of groot balkon hebt en of het nu slecht weer of goed weer is.

Balkon

Klein

Ook op een paar vierkante meter kan je buiten genieten. Met kleine meubels zoals de inklapbare TÄRNÖ balkontafeltjes en stoelen ga je handig met je ruimte om en krijgt deze de uitstraling van een Frans balkon. Wil je meer groen en planten of doe je aan urban farming? Ga dan voor ‘verticaal tuinieren’ met een slim ingerichte LÄCKÖ balkonkast.

Groot balkon of dakterras

Als je een groot balkon hebt of een dakterras, kun je er mooie loungemeubels op kwijt. Met de handige, losse elementen uit de ÄPPLARO serie stel je je eigen loungeset samen. Zet extra tuinkussens, dekens en planten neer voor een gezellig effect.

balkon-groot-dakterras-applaro-loungemeubels-572x420

Na regen komt zonneschijn

Als het weer in de lente- en zomermaanden langzaam aan beter wordt, kan je optimaal genieten. Alles gebeurt buiten, van werken tot eten. Maak een mooi beschut plekje met een parasol voor wat schaduw en tegen UV-straling. Een scherm beschermt tegen inkijken, zo heb je ook de nodige privacy.

Bekijk ons ook ons artikel met vele inspirerende foto’s.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge