Inspiratie: Tuin en Balkon

Ik word oprecht vrolijk van een gezellige tuin. Jij?

Met de zon erbij is het heerlijk om in je tuin te rommelen of misschien te liggen? Heb je geen tuin, maar een balkon? Dan is het toch super fijn als deze er ook gelikt uit ziet. Je bent een stuk vrolijker in een vrolijke tuin met planten en bloemen dan een tuin vol onkruid.

Op Pinterest kun je uren rondkijken voor de meest leuke tuin en balkon inspiratie!

De leukste inspiratie ideeรซn kun je hieronder vinden.

Start de zomer..

Moestuinen is helemaal hot. Hoe leuk ziet het eruit in deze bakken?

Eenvoudig je eigen schattige bankje maken, hoe leuk!

Voor een heerlijk diner met vrienden of familie in je tuin.

Maak je eigen aardbeien boom, heerlijk!

Heb je oude pannen? Misschien is dit dan wel leuk om te doen.

Je balkon is direct zomer-proof!

Leuk voor op je veranda en op je balkon.

Hoe relax..

Op vakantie in eigen tuin.

Je eigen loungehoek op het balkon.

Van een pallet een tuin kastje maken. Dit kan ook gemakkelijk op je balkon.

Balkon idee.

 

 

Nog meer ideeรซn op doen? Kijk dan hier op Pinterest
Beeld: Pinterest

4 Responses
 • Marlies
  februari 1, 2016

  Wat grappig hoe je het lounge hoekje op het balkon heb gecreรซerd. Klein toch funtioneel met veel uitstraling, Love it!

 • Semina
  februari 2, 2016

  Ik vind de ‘DIY’ tuinbakken echt heel erg leuk ziet er goed uit, ik ben zelf ook al echt uren aan het afstruinen voor leuke ideeรซn voor mijn balkonnetje. Mijn balkon is nu nog vrij saai en winter-achtig. Aangezien ik alleen mijn vloer zonder kleed ( kan niet tegen vorst en zo wordt hij lelijk van) en een bank heb staan, al mijn planten zijn dood gegaan ๐Ÿ™ weet niet wat ik fout doe hoor ze gaan altijd dood wanneer het winter wordt en het was niet eens een echt strenge winter.

 • Naomi
  juli 11, 2017

  Ik heb zelf ook een klein balkonnetje en had altijd het idee dat ik niet echt iets zou gaan vinden voor op mijn balkon. Nu geef je me toch weer wat inspiratie. Super leuke ideetjes! ook al die leuke DIY tuinbakken, heel tof

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge