Inspiratiedag! Fuse PR, IMAGE PR & Dijksman Communicatie

Op 23 april was het tijd voor mijn tweede dag Amsterdam vol Persdagen. Ik bezocht Fuse PR, Image PR & Dijksman Communciatie. Wat wordt je toch hebberig van deze dagen. Persbureau’s laten deze dagen de nieuwe winter trends en musthaves zien.

Ik heb merken gezien die jullie ook zeker weten kennen. Wat dacht je van Invito? Addy van de Krommenakker, Ana Alcazar, Sapph, Topshop voor Zalando en ga zo maar door. Alle bureaus waren erg prettig om een kijkje te nemen. Tijdens onze rondleidingen heb ik natuurlijk weer de nieuwste trends vast gelegd voor je. Scroll door de foto’s heen en lees mijn commentaar bij de foto’s.

Wat heb ik allemaal gespot? Slipper van Havaianas, wie kent het merk niet? A-dam Underwear is een nieuwe mannen underwear lijn met boxers. Natuurlijk even een foto gemaakt met de promo man van A-dam. Tassen van Hip E., Ana Dyla, Kyboe en items van Ana Alcazar. Prachtige jurken van Addy van de Krommenakker, koningsblauw, sieraden van Chrysalis, De nieuwe collectie ven Sapph lingerie en Topshop voor Zalando.

Vervelend dus helemaal niet!

DSCN2846 Fuse PR Fuse PR1 IMAGE PR DSCN2817 DSCN2808

 

 

Ik ben benieuwd wat jullie van al deze items vinden!

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge