Interview: deze dames zijn vriendinnen door het afvallen!

Deze dames vielen samen 97,5 kilo af met de Bodieboost methode.  Door Bodieboost zijn de dames ook vriendinnen! 

Wij vroegen Danique, Robin, Tessa, Isabelle en Nicky (liefsnicky.nl) alles over afvallen, Bodieboost en de hun vriendschap.

Processed with VSCO with hb1 preset

Wat was voor jullie de druppel om te gaan afvallen? Wilden jullie meer energie? Gezonder leven? Deze vraag is niet te beantwoorden met vijf meiden à We veranderen de vraag in: Waarom zijn jullie begonnen met BodieBoost?

Omdat we allemaal graag wat kilo’s kwijt wilden. Voor de een weliswaar wat meer dan voor de ander, maar we wilden allemaal graag wat afvallen en daarnaast ook een gezond patroon creëren wat betreft eten. Via verschillende blogs en social media zijn we allemaal rond dezelfde tijd terecht gekomen bij BodieBoost (december 2012/januari 2013). Het was toen een kleine groep en vanuit die groep zijn we uiteindelijk als een klein groepje meiden contact blijven houden met elkaar.

Hoeveel zijn jullie afgevallen?
Met z’n vijven zijn we bijna 100 kilo afgevallen: 97,5 kilo!

Ik heb begrepen dat jullie door dit BodieBoost avontuur vriendinnen zijn geworden, vertel!
We hebben elkaar leren kennen via de BodieBoost Community op Facebook, waar we regelmatig op elkaar reageerden. Vervolgens hebben een aantal van ons elkaar op 17 april 2013 ontmoet op de BodieBoost Your Confidence Day, waarna het idee is ontstaan een soort mini-community te maken voor het vaste groepje meiden met wie we veel reageerden op elkaar. Er werd een Facebookgroep opgericht met een stuk of 20 meiden, waarna het idee vervolgens ontstond een app-groepje te maken. Het ging hier natuurlijk over en weer en dat werd nogal druk, dus nadat wat meiden besloten het bij alleen een Facebookgroep te houden, is er uiteindelijk een app-groepje overgebleven. En tadaa, drie jaar later schrijven we – met z’n allen in Groningen – dit voor jullie.

Spreken jullie elkaar veel of wonen jullie ook bij elkaar in de buurt?
We spreken elkaar voornamelijk via de app, want we wonen niet echt dicht bij elkaar in de buurt. Vooral Nicky woont nogal buitenaf; in het mooie Groningen. We proberen eens in de drie maanden af te spreken, bij een van ons thuis. Meestal wordt dit – door alle onze volle agenda’s – eens in het halfjaar, zo was onze laatste meeting alweer een half jaar geleden. We maken er dan wel een gezellig meidenweekendje van, inclusief sleepovers.

Zijn jullie nog elke dag bezig met de BodieBoost methode?
Voor een aantal van ons is dit nog wel een achterliggende basis, een aantal van ons heeft andere wegen ingeslagen wat betreft voeding. Ondanks dat we niet meer allemaal hetzelfde doen qua eten, zijn we BodieBoost nog elke dag dankbaar dat we elkaar hebben leren kennen en dat ons vriendinnengroepje is ontstaan.

Was het fijn om te weten dat je een ‘joker’ moment hebt? 
Dit heeft ons allemaal positief geholpen in het afvallen, omdat we wisten dat we twee keer per week iets mochten wat onder de noemer ‘ongezond’ maar ‘enorm lekker’ viel. Zo hebben we allemaal kunnen genieten van verjaardagen, tv-avondjes en andere sociale gelegenheden zonder dat anderen in de gaten hadden dat wij ondertussen bezig waren met afvallen.

Wat is voor jullie de gouden tip geweest van BodieBoost?
Een van de belangrijkste dingen in een afvalproces en bezig zijn met eten, is het leren en vooral doen denken met je boerenverstand! Houd jezelf niet voor de gek, als je goed nadenkt kun je zelf heel goed bewuste keuzes maken en genieten.

Wat zouden jullie andere meiden/dames kunnen aanraden om te doen?
Geniet van het proces dat je doorloopt om je doelen te bereiken en geef vooral bij tegenslagen niet op. Ieder moment kun je opnieuw kiezen. Stel daarnaast ook niet alleen doelen voor je fysiek, maar ook voor je mindset.

Allerbelangrijkste wat ons betreft: vergelijk jezelf nooit met een ander!

 

www.bodieboost.nl 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge