Wat is een hybride horloge?

Hybride horloges, misschien heb je er al weleens van gehoord. Er is momenteel een hoop gaande op het gebied van horloges, fitness trackers en smartwatches. Hier kan nu ook een nieuwe catagorie, namelijk het hybride horloge, aan worden toegevoegd. We geven je graag een introductie.

misfit

Er verschijnen steeds meer smartwatches op de markt. Alleen al de afgelopen paar maanden hebben tientallen fabrikanten smartwatches aangekondigd. Ook zien we meer en meer fitness trackers. Dit zijn accessoires die bewegingen en slaap bijhouden. Deze trackers komen in vele soorten en maten, al dan niet met hartslagmeter, waterdichte modellen en het design van deze trackers loopt ook uiteen van zeer sportief, tot zeer modieus.

Omdat er genoeg mensen zijn die geen technologie om hun pols willen, maar wel graag een klokje dragen zijn de hybride horloges ontworpen. Een geavanceerd horloge dat klassieke horlogevormgeving combineert met wearable-functionaliteiten: de technologie zit verwerkt in het ontwerp. Hierdoor kunnen dragers de voordelen ervaren van slimme technologie, terwijl zij het gevoel hebben een gewoon horloge om hun pols te hebben.

Hugo Boss smartwatch

Misfit Phase, de nieuwste toevoeging aan Misfit’s portfolio van stijlvolle wearables, is zo’n hybride horloge. Het horloge houdt stappen, afstand en slaapduur bij. Dankzij de speelse manier waarop de wijzers bewegen (zie de video in de bijlage), signalen in kleur en trillingen krijg je informatie over je activiteiten en meldingen van binnenkomende berichten en telefoongesprekken.

Misfit Phase beschikt over een elegante roestvrijstalen body, met aluminium afwerking. Alle standaard horlogebandjes van twintig millimeter kunnen aan het horloge worden vastgemaakt waardoor je met dit hybride horloge je eigen stijl kunt creëren.

Maar niet alleen Misfit heeft in het najaar van 2016 een hybride horloge op de markt gebracht, ook de horlogemerken Skagen, Hugo Boss en Fossil hebben onlangs een hybride horloge geïntroduceerd.

 

Wat vind jij van de hybride horloges? Zou jij er eentje willen?

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge