Italiaans nagellakmerk FABY lanceert in Nederland

FABY lanceert dit najaar in Nederland met een eigen webshop.

Het Italiaanse nagellakmerk, dat technische innovatie hoog op de prioriteitenlijst heeft staan, wist zich bij de lancering in Italië (2013) duidelijk te onderscheiden op de markt van professionele nagellakken. Nu is het tijd om de Nederlandse markt te veroveren.

nagellakmerk-faby

Met een vernieuwde formule, vrij van schadelijke stoffen, lanceerde het Italiaanse merk in samenspraak met Italiaanse fashion consultants een vaste collectie van 205 ‘European Classics’. Deze nagellaklijn valt niet alleen op door haar overweldigend aanbod aan kleuren, maar ook door een verantwoordelijke filosofie: voor FABY is de gezondheid van de consument, een eco-vriendelijke instelling en ‘cruelty free’ produceren belangrijke waarden. In de gehele productlijn van FABY – die bovendien 100% vegan is – wordt geen petroleumderivaten noch parabenen gebruikt en is 5-free.

faby-nature

Met deze gezondheids- en milieubewuste filosofie heeft het nagellakmerk ook Faby Nature ontwikkeld. Een nieuwe nagellaklijn met 87% natuurlijke ingrediënten. De collectie bestaat uit 6 stijlvolle en op de natuur geïnspireerde kleuren, in een formule die niet alleen de gezondheid van de nagellakdraagster vooropstelt, maar ook op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd wordt.

Voor meer informatie over beide collecties, zie persberichten in de bijlage.

De vaste collectie (€13,00 per stuk) en Faby Nature (€16,00 per stuk) zijn nu verkrijgbaar in Nederland via www.fabyshop.nl

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge