Je bent gelukkiger als je ’s ochtends je bed opmaakt

Dus als je je bed opmaakt ’s ochtends ben je gelukkiger? Wel volgens het onderzoek van Elite Daily!

Hier kun je het onderzoek vinden. Hieruit blijkt dat je niet alleen gelukkiger bent als je je bed opmaakt maar ook nog eens productiever.

Wat is geluk?
Dat is een vraag die ik mij de laatste tijd regelmatig stel. Ben ik gelukkig? Hoe wordt ik gelukkig? Waar word ik gelukkig van? Dit soort feitjes vind ik zo grappig om te lezen dat ik deze met jullie deel. Ik moet bekennen dat ik elke ochtend mijn bed opmaak. Ten eerste staat het veel netter en ik voel mij er zeker prettig bij!

bed opmaken is gezond

Op je werk actiever door bed opmaken!

68.000 mensen hebben een enquรชte ingevuld voor dit onderzoek. Uit de vragenlijst bleek dat let op, 12% er iemand voor inhuurt dit te doen, 29% neemt er wel de tijd voor om het bed op te maken maar dat 59% nooit het bed opmaakt. Ik vind het zo walgelijk als ik thuis kom en mijn bed in stap zoals ik er ook vanmorgen uitkwam. Jullie?

71% van de 29% die zijn/haar bed opmaken zeggen inderdaad gelukkig te zijn. En 61% van de 59% die hen bed niet opmaakt voelt zich ongelukkig. Zou je bed opmaken dan toch echt het verschil zijn? Ook blijkt dat de bed-opmakers zich veel actiever voelen op hen werk maar ook bij het uitvoeren van een sport. Zelfs nachtrust komt er bij kijken. Dit heeft te maken met het bewust bezig zijn van deze ‘taak’ in de ochtend.

Heb jij een ochtend routine? Douche jij elke ochtend, maak jij je bed op of doe jij yoga als je uit je bed komt?

 

Lees ook: Waarom word je gelukkig van een huisdier

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge