Kensington op culinair muziekfestival CuliNESSE

CuliNESSE01Van donderdag 18 tot en met zaterdag 20 augustus gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer tijdens het culinaire muziekfestival CuliNESSE. Onder het genot van een goede hap kan er met de blote voeten in het zand gedanst worden op de tunes van Hollandse bands. Niemand minder dan Kensington bestijgt dit jaar het podium voor een exclusief optreden aan de Zeverhuizerplas. Naast Kensington beloven top artiesten als Memphis Maniacs, Nielson, Van Dik Hout, Niels Geusebroek én Rowwen Hèze er een groot feest van te maken.  

 

Smakelijke line-up

Zoals de naam al doet vermoeden richt CuliNESSE zich op een publiek dat dol is op lekker eten. Bekende restaurants uit de regio garanderen een smaaksensatie voor de fijnproevers. Net zoals op eerdere CuliNESSE’s loopt het water in de mond bij de geuren van gerechten. De gerechten worden bereidt door chefs van topzaken als Muller & Co, Hit eten & drinken, de Prins van Terbregge, Vega pop-up restaurant, Van S wijn & tapas en De Nieuwe Polderkeuken. Bij old time favo’s kunnen bezoekers terecht voor Aziatische hoogstandjes, smaakvolle tapas of oesters. Meer zin in vlees of vis? Op de Big Green EGG toveren de Branders vlees en vis tevoorschijn.

CuliNESSE02

Muzikaal entertainment

CuliNESSE vindt ook dit jaar weer plaats op het strand van de Zevenhuizerplas! Het programma op de donderdag wordt afgetrapt met een legendarische line-up. Top artiesten als Memphis Maniacs, Nielson, Van Dik Hout, Niels Geusebroek en Rowwen Hèze maken ook dit jaar CuliNESSE onvergetelijk. Daarnaast kunnen bezoekers van CuliNESSE rekenen op een fantastisch optreden van Kensington. Deze band brak in 2013 door met het nummer Home Again.

CuliNESSE03 

Tweede podium

Dit jaar pakt de organisatie van CuliNESSE des te groter uit door de toevoeging van het Sunset podium. Op dit podium kan men genieten van muzikale talentvolle singer-songwriters. Eén van de talenten die zaterdag op het Sunset Podium is Voice Of Holland winnares Maan. De muzikale band QWARK zal hier zaterdag een feestje bouwen. Op vrijdag sluit de regionale coverband Colibri de avond op het Sunset Podium knallend af.

 

Tijden: Donderdag: 17:00–23.30 uur Vrijdag & Zaterdag: 16.00–00.00uur|
Toegang: Weekend passe-partout: €40,- Dagpas: €16,50 / kids €6,50 p.d.
Locatie: Zevenhuizerplas, Kretalaan Rotterdam
Website:  www.culinesse.nl

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge