Kijkje bij LINDA. Festival

14 en 15 mei vond het eerste LINDA Festival plaats in Zaandam.

De eerste editie van LINDA.festival heeft in twee dagen tijd maar liefst 12.000 bezoekers getrokken. En ik mocht er getuige van zijn. Namens een PR bureau werd HollandStyle uitgenodigd om mee te gaan op een persroute bij het event. We kregen een rondleiding over het gehele evenemententerrein. Echter verliep deze wel wat rommelig. Ik liep mee met een paar bloggers, mensen van de krant, radio en tv. Bekijk hier het fragment van Shownieuws.

Het event was waanzinnig, wat kon je er eigenlijk niet doen?
Voor de eerste keer een festival organiseren is natuurlijk een prestatie en het team van Linda is het gelukt! Zo kon je heerlijk struinen over de kofferbak verkoop. Hier werd kleding, schoenen en accessoires verkocht van Linda zelf en haar redactie. Er was een Beauty Wasstraat voor heerlijke behandelingen, je kon een drankje halen bij de L’Homo bar en naar de Linda markt om te shoppen en vervolgens koken met Miljuschka. Op de Linda markt was het wel erg druk! Het was even schuifelen, niet ideaal om even lekker te shoppen bij de kraampjes. Op de markt stonden vele bekende winkels zoals Etos, Costes en My Jewellery. ¬†Bij ICI Paris kon je je laten opmaken en een coverfoto laten maken. De wachtrij was wel erg lang, net als bij alle foodkraampjes en bij de bar voor wat drinken. Komt dit door het grote succes?

De Mainstage was geweldig. Genoeg ruimte voor iedereen hier en leuke optredens van o.a. Anita Meijer, Jett Rebel en Ali B op Volle Toeren. De hoofdact was natuurlijk Linda de Mol zelf. Linda gaf antwoord op 20 vragen van lezers en haar redactie.

IMG_5471

IMG_5454

IMG_5459

Linda beantwoord zelf vragen in een mini versie van Linda’s zomerweek.

DSCN3728

Voor het event is speciaal een armbandje gemaakt. Een fijn rosékleurig armbandje met een rose quarts steen.

DSCN3750

DSCN3745

De kofferbak verkoop.

Foodtruck, worstenbroodjes!

Foodtruck, worstenbroodjes!

IMG_5457

De L’HOMO bar, Mainstage en lekker shoppen!

Gezellig vrouwen dagje uit? Dan is het Linda festival voor volgend jaar zeker aan te raden.

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge