Kinderkleding trends 2017


We gaan het lekkere weer tegemoet en daar horen nieuwe kleding collecties bij. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kind. Je wilt toch dat je kind er net zo trendy uitziet als jij? De meeste merken hebben hun zomercollecties al gelanceerd. Er zitten weer super leuke dingen bij. Zo zien we ook dit jaar in alle collecties leuke printjes terug zoals veertjes, bloemen en streepjes.

Inspiratie kindermode!
Wij helpen je graag op weg met een beetje inspiratie. Op de foto zie je onder andere jongens- en meisjeskleding en accessoires van Name it, Feetje, Chaos and Order, Converse, Reef & Tumble ’n Dry. Keuze genoeg uit deze stoere en lieve merken. Deze kleding kun je heel goed met elkaar combineren, gewoon creatief zijn! Leuke lichte kleurtjes zijn perfect voor de lente en kies felle kleuren voor de zomer.

Voor meisjes zien we deze zomer weer leuke shirts met bijpassende haarbandjes en leggings, zoals hierboven rechts van Feetje. Het haarbandje en de legging hebben een groen/roze/blauwe kleur met bloemen en blaadjes print met een blauw shirt. Bescherm de ogen van je kind met een leuke zonnebril van Name it.

Helaas schijnt niet altijd de zon. En als hij wel schijnt is er helaas ook de koude wind die op komt zetten op een zomerse dag. Maar gelukkig zijn daar dan weer de leuke lente jasjes voor je kind. In welk jasje zie jij je kind al lopen? A, B, C, D, E, F of G?

Fijne zonnige dagen!

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge