Klaar voor de zomer(zon) met HEMA

Smeren, smeren, smeren

Eindelijk laat de zon zich weer zien! Met de zomer in aantocht heeft HEMA het suncare assortiment vernieuwd. Zo zijn de bestaande producten van een nieuwe verpakking voorzien en zijn er nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. De samenstelling van de producten blijft van de vertrouwde HEMA kwaliteit. Het assortiment is verkrijgbaar bij alle HEMA filialen en hema.nl.

Kids
Naast een goede bescherming tegen verbranding (UVB) en huidveroudering (UVA) zit in alle zonneproducten voor kinderen het belangrijke bestanddeel ‘DNA protection’, dat aanslag op het DNA helpt te voorkomen. Door deze combinatie wordt de huid optimaal beschermd tegen de schadelijke invloeden van de zon, zowel op korte als lange termijn. Juist op jonge leeftijd is het zeer belangrijk om de huid preventief te beschermen, in verband met schade die op latere leeftijd kan ontstaan.

Koeltas
Nieuw in het assortiment is een koeltasje, ideaal om zonnecosmetica koel te bewaren. Zo blijven de producten langer goed, zandvrij en lekker verkoelend bij het aanbrengen. Het koeltasje is verkrijgbaar in het koraal roze.

Bronze oil
Nieuw in het HEMA suncare assortiment is bronze oil factor 30. Een heerlijk smeerbare olie met een speciale bruinversneller die de natuurlijke bruining bevorderd en een gelijkmatige teint geeft. Dat terwijl de huid optimaal wordt beschermd. De bronze oil bevat geen zelfbruiner, geeft dus geen bruine vegen en is verkrijgbaar in factor 20 en 30.

Miniverpakkingen
De zonnemelk factor 30 en de kids sensitive milk factor 50 zijn nu in een handige mini tube (50 ml.) verkrijgbaar. De tubes zijn van perfect formaat voor in een tas en onderweg. Zo ben je altijd voorbereid op de zon.

Sun milk
De HEMA sun milk is een hydraterende en beschermende zonnemelk, met de prettige, herkenbare geur. De zonnemelk is niet vet en is soepel uit te smeren, beschermt tegen de zon en voorkomt uitdroging van de huid. Sinds dit jaar is de sun milk verkrijgbaar in een handige 200ml tube in factor 20, 30 en 50.

Sun spray invisible
De invisible spray is een transparante spray die makkelijk aan te brengen is over het gehele lichaam. De frisse substantie trekt snel in, is niet vet en plakt niet en laat geen witte strepen achter. De invisible spray is verkrijgbaar in factor 20 en 30. Door de handige geribbelde flacon is er meer houvast tijdens het sprayen

Sun face
Deze romige zonnecrรจme beschermt de gevoelige huid op het gezicht tegen de schadelijke invloeden van de zon. De speciale verzorging is afgestemd op verschillende behoeftes: zo bevat de factor 30 variant een anti-rimpel formule en factor 50 bestandsdelen die pigmentvlekjes tegengaan.

After sun
De HEMA after sun kalmeert en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, na blootstelling aan UV straling. Ze heeft een langdurige verkoelende en hydraterende werking, en is in zowel milk als spray verkrijgbaar. Zo kun je langer van je gebruinde huid genieten. De aloรซ vera gel bevat ruim 45% Aloรซ Vera. Daardoor heeft deze een extra verkoelende werking.

Breng zonneproducten altijd royaal aan, een half uur voordat de huid aan de zon wordt blootgesteld. Blijf de zonneproducten gedurende het zonnen regelmatig opnieuw aanbrengen om ervoor te zorgen dat de huid optimaal beschermd blijft. Stel de huid nooit te lang aaneengeschakeld aan de zon bloot en vermijd de felle zonuren midden op de dag. Laat zonneproducten goed intrekken en vermijd contact met ogen en textiel. Alle HEMA zonneproducten zijn dermatologisch getest en mild van samenstelling waardoor deze ook geschikt zijn voor de gevoelige huid.

Bekijk alle zonneproducten hier online

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge