Kleurige wollen sokken uit Ierland

Donegal Socks: gebreide sokken in zestien vrolijke kleuren

Ze zitten heerlijk, de wollen sokken van Donegal-Socks. De kleurrijke sokken worden gebreid in het pittoreske stadje Glenties aan de Noordwest kust van Ierland. Al honderden jaren worden ze hier op ambachtelijke wijze vervaardigd. De kleuren zijn geïnspireerd op de ruige patronen van de Bluestack Mountains en de schilderachtige tinten van de wilde zee. De veelkleurige puntjes in het patroon geven het breiwerk een eigen, Iers karakter.

sokken

Donegal-Socks zijn gemaakt van prachtige natuurlijke wol voor ultiem comfort. De samenstelling van de sokken is 80% wol en 20% polyamide. Ze zijn er in zestien kleuren en twee maatseries: 37-41 en 41-45. Donegal-Socks kunnen in de wasmachine worden gewassen (op maximaal 40 graden).

donegal-socks-nl_104
Donegal Socks zijn in Nederland en België verkrijgbaar. Winkeladviesprijs € 14,90 per paar. Ga voor meer informatie naar www.donegal-socks.nl.

Over Donegal Socks
Donegal-Socks is het unieke product van een derde generatie familiebedrijf uit Ierland, die op traditionele wijze wollen sokken vervaardigd van duurzame kwaliteit. Donegal-Socks is een begrip in Ierland en verovert nu ook Nederland.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge