Laat je verleiden door de nieuwe Magnum Pints

Magnum lanceert geheel nieuw ijs-product, jammie!

Magnum introduceert een geheel nieuw product in het ijs-schap, de Magnum Pints. Het ultieme Magnum genot in een pint (een beker). De pints zijn speciaal gemaakt in samenwerking met echte Magnum fans, de pleasure seekers die in hun drukke dagelijks leven ook heerlijk willen genieten. De ultieme verwennerij voor jezelf of om te delen tijdens een heerlijk avondje op de bank. 

De introductie van de Magnum Pints werd groots gevierd in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Nederlandse sterren, waaronder Geraldine Kemper, Jan Versteegh, Kimberley Klaver en Gwen van Poorten gingen uit hun dak tijdens de extravagante Pyjama Party. Wie wil er nu geen pyjama party met magnum ijs?

De nieuwe Magnum Pints zijn nu verkrijgbaar in de drie klassieke, tijdloze Magnum smaken: Classic, White en Almond. Een perfecte combinatie van fluweelzacht vanille-ijs, stukjes classic, white of melk chocolade met amandelen en geheel gehuld in een kenmerkende dikke laag Magnum chocolade. De Magnum Pints zijn “carefully made to be broken”. Breek de chocolade door in beide zijden van de verpakking te knijpen en luister naar het verrukkelijke geluid van intens krakende Magnum chocolade.

Magnum Pyjama Launch Party in Conservatorium Hotel
Tijdens de Magnum Pyjama Party werd het hotel volledig overgenomen door BN’ers, bloggers, influencers en media voor het meest verleidelijke chocoladefeest ooit. Tijdens deze extravagante sleepover werden de Magnum Pints op spectaculaire wijze aan het publiek gepresenteerd.

 

De nieuwe Magum Pints zijn nu verkrijgbaar bij alle supermarkten en in Amsterdam ook exclusief via UberEATS, binnen 15 minuten thuisbezorgd.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge