Restaurant Wild introduceert het nieuwe wintermenu

Proef het nieuwe seizoen met typisch winterse producten

Het Rotterdamse restaurant Roots introduceert het nieuwe wintermenu waar de producten uit dit seizoen de hoofdmoot voeren. Terug naar de roots met geschoten wild uit Nederland. Denk aan een goddelijk mals stukje hert, gans of zwijn. Of wat te denken van een heerlijk stoofpotje van sukade, stoofperen, sinaasappelen en knolselderij. De gerechten worden allen geserveerd met winterse knolgroenten, zoals peentjes, knolselderij en overheerlijke verse zoete bietjes.

Wild
Roots laat zijn gasten in het nieuwe seizoen graag kennismaken met de prachtige producten die het winterseizoen te bieden heeft. Tijdens de wintermaanden staat er onder meer een stukje hert, gans en wildzwijn op het menu. De gerechten worden geserveerd met volle oer-Hollandse grondgroenten en puree, dus een echt winterse maal. Maar het is uiteraard niet enkel vlees dat er op het menu staat, zo staan er ook verschillende groente- en visgerechten op de kaart, waaronder zeebaars met Eigenheimer aardappelschuim en een dressing van walnoot.

Paars
Niet alleen het menu past zich aan, aan het seizoen, ook de ambiance en het interieur in het restaurant veranderen mee. De herfstkleur rood wordt verruild voor de winter kleur paars. Deze kleur komt onder meer terug in de kunst, verlichting, servies en het glaswerk. Ook de muziek past zich aan, aan het weer buiten.

Overige informatie over Roots
Locatie : Kruiskade 9, 3012 EE Rotterdam
Reserveren : T: 010 710 8028 / E: roots_restaurant@hilton.com
Website : www.rotterdam.hilton.com

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge