Lifestyle Lab: WE PR en MissPublicity Amsterdam

Donderdag 8 oktober zijn wij een kijkje wezen nemen bij de persdag van WE pr en Miss Publicity; Lifestyle Lab. Op een persdagen tonen merken hun nieuwste producten, altijd erg leuk om in contact te komen met nieuwe mensen.

Er waren diverse merken aanwezig en ze sluiten ook nog eens allemaal goed aan bij HollandStyle. Wat dacht je van thee, guhl haarverzorging, kwekkeboom en woonexpress?

Hieronder kunt u de foto’s bekijken en leest u meer over de merken die aanwezig waren.

guhl

Guhl was aanwezig met verschillende haarverzorgingsproducten. We kregen uitleg over de nieuwe lijn voor pluis haar. Dat zijn de roze flesjes.

IMG_2928

Linwoods was aanwezig met verschillende producten uit hun lijn. De producten van Linwoods bevatten verschillende zaden zoals lijnzaad gemalen, zonnebloemzaad, pompoenzaad, sesamzaad en goji bessen. Lekker voor bij het ontbijt.

taart

Bij binnenkomst stond er ook overheerlijke taart klaar. Hier hebben wij zeker weten even van gesnoept!

IMG_2941

De Kleine Keuken is een merk dat artikelen maakt voor kleine kinderen en baby’s. Hun producten zijn zonder suikers maar gezoet met bijvoorbeeld appel. Wij hebben al geproefd, ook voor volwassen erg lekker!

IMG_2951

Ook namen we een kijkje bij Woonexpress. Zij verzorgde leuke workshops!

IMG_2952

In actie! Het maken van een leuk prikbordje bij Woonexpress.

thee

Dit zijn de hot drinks van Lombardia. Dit is een thee soort, detox thee en smoothie thee. We hebben ze geproefd, en dit is echt een smaakkwestie. Warme dikke thee, smoothie eigenlijk, is niet zo ons ding. Je moet hier van houden en het is ook wel echt een kwestie van wennen. Er is wel ontzettend goed over nagedacht. De smaken spraken ons erg aan. Met name de groene thee appel. Maar omdat het wat dikker is dan gewoon water met een theezakje, even wennen.

IMG_2996

Welke vrouw is er nu niet gek op chocola? Dit zijn de chocolade smaken van Lovechock. Het chocoladebedrijf heeft de missie om met haar producten van pure rauwe cacao de harten van mensen te openen en daarmee liefde te verspreiden. Alle drie de smaken hebben we geproefd, ik raad de reep met sea salt aan!

IMG_2989

Deze wijn moet je zeker proeven. Onder andere te koop bij Jumbo en Plus. Het is wijn van Barefoot Wine. In meerdere smaken verkrijgbaar!

IMG_2942

En als laatst nog even een lekker oven bitterbal van Kwekkeboom!

IMG_3055

Het was een erg leuke middag! Veel nieuwe merken leren kennen, leuk contact gehad met nieuwe mensen en als toetje een goodiebag mee naar huis om alles nog even te proeven. Alleen de kwekkeboomoven snacks staan er niet bij 😉

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge