Een mess-free facelift voor mud masks

Niet alleen diep reinigend, zuiverend en poriën verkleinend, maar ook mess-free, ultra verzachtend én met ongekende sculpting- en lifting resultaten. De twee nieuwe revolutionaire STARSKIN® Silkmud™ Liftaway Mud Face Sheet Masks hebben het al-le-maal. Dit is dé innovatie op het gebied van mud-masking van STARSKIN™, in navolging van een storm aan succesvolle Koreaanse beauty-introducties in Europa en het Midden-Oosten.

sst081_model_landscape_a

Wie houdt er nou niet van een moddermasker? Sterren zweren erbij, en jij ook! Een moddermasker reinigt diep en maakt de huid mooier, gladder en stralender dan ooit tevoren. Maar eerlijk is eerlijk: modder is messy. Netjes aanbrengen is een struggle en uren later vind je de restjes nog terug in je haarlijn. En dan hebben we het nog niets eens over de droge, trekkerige huid waarmee mud-masking soms gepaard gaat.

In een revolutionaire beweging die mud-masking transformeert, introduceert STARSKIN Silkmud™ Liftaway Mud. Een collectie van twee nieuwe-generatie moddermaskers die de diep reinigende en zuiverende eigenschappen van verschillende kleisoorten, verrijkt met een verzachtend Silk Cocoon Extract, samenbrengt in één makkelijk te gebruiken (en te verwijderen!) sheet mask.

starskin

Mess-free Mud-Masking
Zowel Silkmud Pink French Clay en Silkmud Green Tea Clay zijn gemaakt van een ultra-fijn gaas, dat je haast niet voelt liggen op de huid. Beide Silkmud sheet masks zijn zorgvuldig samengesteld door de dermatologen en schoonheidsspecialisten van de sterren. Elk met een geoptimaliseerde blend van verschillende kleisoorten en plantaardige ingrediënten. De maskers zijn makkelijk te gebruiken en travel-friendly.

Waar reguliere moddermaskers een die-hard reinigingssessie vereisen, hardt Silkmud uit in een op het gezicht gevormde mal die je makkelijk aanbrengt én verwijdert. In slechts één snelle beweging! Het minimale poeder residu dat achterblijft, verwijder je in een handomdraai met water of een vochtig wattenschijfje. Nooit meer noodgedwongen douchen na het mud-masken!

Fijn om te weten!
SILKMUD™ Pink French Clay en SILKMUD™ Green Tea Clay (beide €9,95/ 16g) zijn exclusief verkrijgbaar bij Douglas vanaf november 2016. Alle STARSKIN® producten zijn vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën, sulfaten en synthetische kleurstoffen. Niet getest op dieren!

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge