Nooit meer de verkeerde gezichtscrème!

Zou het niet geweldig zijn wanneer je eindelijk een gezichtscrème zou kunnen vinden die aan alle eisen van jouw huid voldoet? Een crème die niet langer te vet of te droog is of die irriteert. Die daarnaast de juiste smeerbaarheid heeft, voordelig is in gebruik, heerlijk ruikt en bovenal een ware weldaad is voor jouw huid. Met de crème van Personal Cream is dit allemaal mogelijk.

Personal Cream houdt zich bezig met het exact op maat maken van natuurlijke huid crèmes. Door gebruik te maken van digitale optische scans en het gebruik van biosensoren is het team van Personal Cream in staat om de juiste ingrediënten van jouw receptuur exact vast te stellen.

Huid advies op maat
Door gebruik te maken van het digitale intakeformulier en het uploaden van een foto zijn de medewerkers van Personal Cream in staat om een zeer nauwkeurige analyse te maken van jouw huidbehoeftes. Afhankelijk van jouw huidtype en huidverstoringen wordt er gekeken welke basis oliën, etherische oliën en kruiden het beste bij jou passen. Deze ingrediënten zijn waar mogelijk van biologische herkomst.

Huidklachten
De crèmes van Personal Cream kenmerken zich door een sterk voedende, hydraterende en regenererende eigenschappen. Door de passende formule gaat jouw huid er veel voller en frisser uitzien, waardoor lijntjes vervagen en je er beter en jonger uit gaat zien.
Ook bij huidklachten zoals een extreem droge huid, eczeem, psoriasis, acne en couperose is deze crème een fantastische ondersteuning.

Luxueuze dispenser met jouw eigen naam op het etiket
De unieke crème wordt vervaardigd onder professionele omstandigheden. Na de bereiding van de receptuur wordt een luxe airless dispenser afgevuld welke wordt voorzien van jouw eigen naam. Vandaar de naam “personal”! Er is een dispenser van 100ml en een kleine van 15ml voor in de toilettas. Je hebt daarbij de keuze uit een gouden of zilveren dispenser. De levertijd bevat ongeveer 3 tot 4 dagen.

Kijk voor meer informatie over de Personal Cream of om direct te bestellen op www.personal-cream.com.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge