Pasen zonder eieren, is geen Pasen!

CHOCOLADE ´EGGSPERIENCE´ MET AUSTRALIAN UITGEBREIDE EASTER COLLECTION VOOR DE ÉCHTE CHOCO-LOVER

Pasen zonder eieren, is geen Pasen! Daarom zorgt Australian met een onweerstaanbare Easter Collection voor de ultieme ‘eggsperience’ om de traditie in ere te houden. Van een handgemaakt reuze paasei omhuld met gekarameliseerde noten tot een Easter Fan Box, gevuld met Australian’s meest favoriete Snapper varianten. Australian blijft chocoladeliefhebbers verleiden met een divers assortiment en voegt hier dit jaar luxe eitjes met verrassende vullingen als limoncello, yoghurt framboos, gianduja en koffie aan toe.

ULTIEME CHOCOLADEBELEVING
Pasen en chocolade zijn een onafscheidelijk duo. Australian introduceert opnieuw verrukkelijke creaties in alle soorten en maten. De producten uit het assortiment zijn van topkwaliteit dankzij de ambachtelijke bereidingswijze, het hoge percentage cacao en het gebruik van de beste natuurlijke ingrediënten.

NIEUWE EI-CATCHERS
De nieuwste chocolade paaseieren van Australian zijn de premium Easter Eggs met vier verrassende vullingen: frisse limoncello, zoete framboos, zachte koffie en romige gianduja. Dankzij de trendy kleuren zijn deze eitjes tevens perfect in te zetten als styling item voor de ontbijt- of brunchtafel. Daarnaast wordt deze collectie van Easter Eggs verder uitgebreid met een special edition: een luxe goldbox met zestien paaseieren voorzien van premium toppings en luxe vullingen.

Australian chocolade is van topkwaliteit. De chocolade wordt door ambachtelijke bereidingswijze en zeer hoge cacaopercentages naar absolute perfectie gebracht. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste natuurzuivere ingrediënten. Naast de natuurlijke chocoladeproducten produceert Australian ook biologische koffie en een breed assortiment premium ice cream.

Meer informatie? www.australianhomemade.com.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge