Plein Den Haag heeft nieuwe cocktailbar

‘Millers Cocktail Kitchen’  is geopend!

23 maart heeft wethouder Boudewijn Revis het nieuwe horecaconcept ‘Millers Cocktail Kitchen’ geopend in Den Haag. Op het exclusieve openingsfeest werd een enorme rode kist geopend met daarin een exotische cocktail, Asian Bites en de verrassende Millers Cocktail Kitchen menukaart. Hiermee werd op symbolische wijze de nieuwste hotspot op het Plein geopend.
Millers Cocktail Kitchen combineert exotische cocktails met een verscheidenheid aan Oosterse gerechten en is een nieuw concept van het alom bekende Millers Den Haag.
Aanvulling op het horeca-aanbod in de Binnenstad
Voor het exclusieve openingsfeest van Millers Cocktail Kitchen waren een select aantal VIP-tickets in omloop die slechts ‘via-via’ te bemachtigen waren. Met onder andere een DJ, livemuziek, luxe cocktails en Asian Bites werd de nieuwe hotspot op de kaart gezet. Binnenstad-wethouder Boudewijn Revis (VVD): “Deze vernieuwing door een lokale ondernemer is geweldig voor onze binnenstad. Door een enorme diversiteit aan producten en horeca is er voor ieder wat wils en blijft de binnenstad aantrekkelijk. Dat maakt Den Haag leuker voor iedereen.”

 
Over Millers Cocktail Kitchen  
Millers Cocktail Kitchen is gevestigd midden in het historisch centrum van Den Haag aan het Plein. Het is onderdeel van Millers Den Haag dat al 7 jaar een begrip is in de Haagse horeca. Millers bestaat uit drie aanééngeschakelde panden met elk hun eigen sfeer maar dezelfde stijlvolle, toegankelijke omgeving. Millers biedt een kwalitatief totaalconcept met een grand café, à-la-carterestaurant, zes bars waaronder een wijnbar, een club bestaande uit twee area’s, privéruimtes en een verwarmd terras. Millers Cocktail Kitchen heeft een internationale allure en combineert cocktails met de Oosterse keuken. Van streetfood en sushi tot een Thaise curry; de authentieke smaken van de Aziatische cultuur komen hier samen.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge