Rudolph van Veen gaat avontuur aan in de keuken van Dinnershow Pandora

Meesterkok Rudolph van Veen gaat avontuur aan in de keuken van Dinnershow Pandora

Kaarten voor de sensationele show met feestelijk nieuw najaarsmenu nu verkrijgbaar

www.williamrutten.nl

www.williamrutten.nl

De keuken van Dinnershow Pandora staat vanaf 10 september onder de culinaire regie van Rudolph van Veen. De Meesterkok gaat in Studio21 in Hilversum aan de slag om een feestelijk najaarsmenu voor de gasten samen te stellen. Rudolph heeft de regie over het menu en de chefkoks van huiscateraar Oseven bereiden en serveren het diner. Kaarten voor Dinnershow Pandora inclusief het nieuwe najaarsmenu van Rudolph van Veen zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.dinnershow.nl.  

 

Rudolph van Veen: “Speciaal voor deze gelegenheid stel ik een mooi 3- en 4-gangen najaarsmenu samen waarin ik vooral probeer rekening te houden met smaken waar vrijwel iedereen van houdt. Geen moeilijk geknutsel, maar gewoon lekker met smaak gekookt. Herkenbare gerechten met hier en daar een vleugje avontuur, want je bent wel uit!”

www.williamrutten.nl

www.williamrutten.nl

 

 

Koken voor 900 man

Bij Dinnershow Pandora is er ruimte voor circa 900 gasten. De verschillende gangen van het diner worden tijdens de show voor alle gasten tegelijk geserveerd. Rudolph van Veen heeft met zijn ervaring een passend menu gemaakt dat met de routine van Oseven op tijd bij iedereen op tafel komt.

 

Rudolph van Veen: “Lekker koken is één ding, maar voor zoveel mensen tegelijk koken en alles goed verzorgd op tafel krijgen blijft elke avond weer een uitdaging! Daarom ben ik zo blij met de samenwerking met de koks en obers van Oseven. Zowel voor als achter de schermen staat een leuk team van professionals gemotiveerd om het diner tot een succes te maken. Als het goed is kun je dat ook proeven!”

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge