Waarom shoppen met korting?

Januari blijft een maand waar men toch nog een beetje op de centjes let. En dat is je goed recht! Toch denken we even met je mee en hebben we wat leuke handige kortingstips voor je. Maar eerst moet je weten wat het voordeel is:

Wat is het voordeel van korting? Juist, geld besparen op spullen die je graag zou willen hebben.

Tip 1: internet
Wij vrouwen zijn dan toch vaker geneigd om naar kleding of naar schoenen te gaan kijken. Een beetje goede schoenen kunnen erg prijzig zijn. Er is op internet meer korting te vinden dan waar dan ook! Als je slim zoekt kom je verschillende tegen. Er bestaan verschillende overzicht websites waar je deze kunt vinden.

Tip 2: huis-aan-huis bladen
We hebben je hier op de site al meer verteld over shoppen in de sale en hoe geld te besparen. Allemaal handige tips die je niet moet vergeten. Dit is ook zo voor kortingen. Kijk eens in de huis-aan-huis bladen naar de 1+1 gratis acties, of de 25% korting op een fles Coca Cola in de supermarkt. Ga wel na voor je een kortingsknaller koopt of je het echt wel nodig hebt. Drink je bijvoorbeeld wel Cola?

Tip 3: tv 
Wat dacht je van de kortingsaanbiedingen op tv? Sluit nu bij ons een abonnement af en betaal de eerste 3 maanden de helft. Kijk met dit soort acties en aanbiedingen wel even naar de kleine letters. Hoe lang zitten wij er dan aan vast?

Helaas, kleding en beauty artikelen zien we over het algemeen niet voorbij komen op tv. Wel een actie van 1+1 gratis op de dove bij Kruidvat. Maar zijn dat de artikelen die wij vrouwen met veel kortingen willen?

Let dus goed op tv, internet en de huis-aan-huis bladen en bespaar met leuke en fikse kortingen in het nieuwe jaar!

 

foto: The Style Fairy

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge