Sproet en Sprout komt deze zomer met een nieuwe kindercollectie

Sproet en Sprout komt deze zomer met een nieuwe, schattige en tegelijkertijd rebelse collectie kinderkleding.
Waarschijnlijk heb je net je kerstboom opgezet, maar wij hebben het alvast over de zomer. De tijd staat niet stil, dus presenteert Sproet en Sprout de nieuwe zomercollectie.
Voor de wintercollectie zijn we massaal verliefd geworden op de Noordpool collectie. Nu neemt Sproet en Sprout ons komende zomer mee naar het zonnige Kaapstad! De diversiteit van deze stad is goed terug te zien in de collectie waar gebruik gemaakt is van prints van o.a. emu’s, haaien, pinguïns en citroenen. Vintage en modern zijn hier gecombineerd en vormen een hartverwarmende collectie kinderkleding. De kindercollectie heeft zwart en wit als hoofdkleuren.
Bekijk hier een aantal foto’s uit het lookbook! Hier krijg je toch zin in de zomer van?
1-70

Hoe leuk is dit hemdje met ananas sprint?

1-314a

De haaiencape

1-291a
1-158

Pinguïn printje op de blouse

kindercollectie

De prints, het design en de accessoires, zoals een rugtas en Afrikaanse haarbanden, brengen de nieuwsgierigheid van een kind naar boven. Lief en ondeugend, zoals kinderen écht zijn. Wie heeft er nu geen zin om de kast van zijn/haar kleine spruit te vullen?

Sproet en Sprout heeft het begrepen; een collectie die voor de kids lekker zit, van goede kwaliteit is, en waar de ouders de hele dag naar willen kijken.

Kijkje nemen op de site voor meer kindercollecties? Klik dan even hier.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge