Stardust Bullets armbanden

Armbanden: Embraced Jewels breidt Love Bullets collectie uit met Stardust Bullets

armbanden

Eind vorig jaar lanceerde het sieradenmerk Embraced Jewels haar nieuwste aanwinst: Love Bullets armbanden. Dit zijn 14 karaats gouden bullets ingegraveerd met een initiaal of een teken naar keuze. Standaard bestaat een Love Bullet armband of ketting uit drie bullets en twee kleuren satijnen koord naar keuze. Ook is het mogelijk de bullets aan een gouden armband of ketting te bevestigen. De Love Bullets zijn verkrijgbaar in 14 karaats geel-, wit, en/of roségoud. De collectie wordt nu uitgebreid met Stardust Bullets.

Gold Stardust Bullets
White Gold Stardust Bullets
Rosé Gold Stardust Bullets
De Stardust Bullets zijn eveneens verkrijgbaar in de kleuren geel-, wit- en rosé goud en geven een mooi effect afgewisseld met de standaard Love Bullets. Ook bestaat de mogelijkheid om een Black Diamond, Blue Sapphire of Red Rubies bullet toe te voegen.

Er is al een Love Stardust Bullets armband vanaf € 118,-. Men ontvangt dan 3 bullets waarvan 1 Stardust Bullet. Afhankelijk van welke combinatie bullets gekozen wordt verandert de prijs. De Embraced Love Bullets zijn exclusief te koop via de webshop. De levertijd bedraagt ongeveer 10 dagen.

 

Wat vind jij van deze armbanden van Embraced Jewels?

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge