Stedentrip: Málaga, stad zonder winter

Stedentrip: Málaga, stad zonder winter

De zomer is aangebroken, massaal gaan wij weer op vakantie. Maar laten we eerlijk zijn, een vakantie is vaak niet het goedkoopst.
Misschien ben je daarom wel van plan om gewoon wat leuke steden te bezoeken? Laten we het vandaag daarom eens hebben over Málaga. Málaga wordt ook wel de stad zonder winter genoemd. Dit komt door haar milde zuid Spaanse klimaat. Heb je al zin om te gaan?

Wat kun je vinden in Málaga?
Het is een stad vol gezelligheid, winkels om te shoppen maar ook cultuur en een heerlijk strand. Voor geschiedenis, cultuur en strand ben je in Málaga op het juiste adres.

Optimaal genieten? Daar hoort ook lekker eten bij. Wat dacht je van de Spaanse Tapas? Of pescíto frito? Dat zijn kleine gefrituurde visjes. Maar ook espetos (gegrilde sardientjes) aan een stokje. Voor de visliefhebbers zit je hier met eten erg goed

Aan de bezichtigingen zal het ook niet liggen. Je kunt hier, zoals ik al zei, erg veel geschiedenis vinden. Zo kun je naar het geboortehuis van Picasso of naar het Picasso museum, maar ook naar het Romeins theater, Castillo de Gibralfaro of naar de kathedraal – La Manquita.

Ben jij al om? Boek HIER je stedentrip of klik op een van onderstaande foto’s.

 

Málaga

 

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge