Steve Madden’s SS17 collectie: Fun, flirty en sexy

Steve Madden Europe komt aankomende zomer met een fun, flirty & sexy collectie, die iedere outfit #instagramworthy maakt. Verschillende uitgesproken trends in materialen maken de SS17 collectie een must-have-it-all. Van zachte pastels, tot aaibaar-velvet, fluffy fake-fur en all-over-glitter.
Pastel Perfection
Kleuren als oudroze, licht blauw en nude, die worden afgewisseld met shiny roségoud en vrouwelijke printjes, doen denken aan een shoe candy shop. Steve Madden, dat vooral bekend staat om killer heels, heeft in de SS17 collectie ook opvallend veel sneakers en flats opgenomen.
Velvet on Fire
Eén van de belangrijkste materialen binnen de collectie is velvet. Steve Madden laat zien dat dit relatief zware materiaal, perfect gecombineerd kan worden met zomerse kleuren en stijlen. Het aaibare velvet komt in verschillende modellen: van sneakers tot platform sandaaltjes en enkellaarsjes.
Chic in Slippers
All-time-favorite combinatie; comfortabel en fashion komt terug. Aankomend seizoen zijn oude vertrouwde slippers niet alleen voor tijdens het kamperen! Fluffy versierde, comfortabele slippers zijn de perfecte aanvulling op iedere zomerse outfit.
Heb jij al een favoriet?

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge