Vermijd gezondheidsproblemen met Steppie

Voorkom gezondheidsproblemen. Handig! Steppie is een stabiel balance bord!

‘Zitten is het nieuwe roken’, wordt anno 2017 vaak gezegd. We zitten tijdens het werk achter de computer, zitten in de auto en hangen ’s avonds op de bank. Omdat we dan niet constant op onze houding letten, heeft dit vaak rug- en nekklachten tot gevolg. Het gebruik van Steppie, een stabiel balance bord, maakt het mogelijk om dynamischer te zijn en bewust te worden van een correcte werkhouding. 

Volgens een studie van Volksgezondheid zijn er in Nederland twee miljoen mensen met nek- en rugpijn. Nog verontrustender is het feit dat een grote groep toegeeft dat deze klachten hun dagelijkse bezigheden bemoeilijken. Alsof deze klachten op zich nog niet erg genoeg zijn, worden ze ook nog eens in de hand gewerkt door een ‘zittende’ levensstijl. Een extra nadeel is dat deze rug- en nekpijnen vaak leiden tot ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid wat vaak gepaard gaat met sociaaleconomische problemen. In 2011 alleen al, liep de totale som van ziektekosten door nek- en rugproblemen op tot 1,3 miljard euro.

De Steppie is een stabiel balance bord en is ideaal als een actieve stahulp bij een stawerkplek of tijdens staand vergaderen. Met de Steppie reduceer je statische spierspanning, doordat je constant in beweging bent. De Steppie verbetert de concentratie tijdens het werk. De Steppie is vervaardigd uit duurzaam PPco Plas en is verkrijgbaar in grijs/lichtgrijs kleur.

Waarom een Steppie?

  • Je staat langer achter het zit-sta bureau. (Een beetje beweging is minder vermoeiend dan stil staan)
  • Je traint je evenwichtsorgaan
  • Je traint je voet-, knie-, en heupgewrichten
  • Je bevordert de bloedsomloop en concentratie

Kijk onderaan bij downloads voor de gouden tip.

Steppie kopen? Kijk dan snel hier!

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge