Waarom het leuk is om een zus te hebben..

zussen1

Als vrouw is het fijn om je hart bij iemand te kunnen luchten die je vertrouwt. Bij wie kan het dan beter dan je eigen zus?

Misschien kan jij prima door de deur met je zus of misschien ook helemaal niet. Toch is een zus hebben heel erg leuk. Er zitten namelijk heel veel voordelen aan waar jij misschien nog nooit over hebt nagedacht. Vrouwen zijn nu eenmaal niet zoals mannen, maar ook voor mannen is het fijn om een broer te hebben.

Je hebt het natuurlijk niet voor het zeggen gehad of je een broer of een zus kreeg. Dus even voorop, heb respect voor je broer en/of zus. Je zult ze nog nodig hebben in je leven

 

Hieronder hebben wij een aantal reden waarom het fijn is om een zus te hebben:

  1. Je hoeft je meestal niet te vervelen. Als je niets te doen hebt en je zus zit in het zelfde schuitje, heb je direct een vriendin om dat filmpje mee te kijken of de winkels onveilig te maken.
  2. Je zus kun je altijd om goede vraag vragen. Je hoeft je niet te schamen, bepaalde onderwerpen bespreek je gewoon met elkaar.
  3. Heb jij een oudere zus? Dan is zij voor jou je grote voorbeeld. Kijk je tegen haar op, of zijn er dingen die je toch anders zou doen?
  4. Hebben jullie dezelfde kledingmaat? Is dat even fijn! Kun je gemakkelijk dat truitje van je zus lenen en zij van jouw die leuke short.
  5. Er is niemand op de wereld die je beter begrijpt dan je eigen zus.
  6. Je zus kan een concurrent voor je zijn, maar zorgt altijd dat je beter je best zal blijven doen.
  7. Je hebt van kleins af aan al een beste vriend. Ook handig als je je ouders wilt overhalen om naar dat te leuke feest te gaan of als je discussies niet kunt winnen. Je kunt het dan samen proberen.
  8. Goed of slecht, ruzie is meestal zo weer over. Je kunt niet met en niet zonder elkaar.
  9. Jullie zijn altijd eerlijk tegen elkaar. Je durft je zus best te zeggen dat ze in die broek een te dikke kont heeft!
  10. En de laatste.. je bent nooit alleen tijdens familiedagen of feestjes. Lol trappen met je zus of lekker kletsen, er is altijd iemand bij je..

 

Heb jij een goede reden? Laat hem weten in een comment!