Waarom iedereen sneakers zou moeten dragen

waarom sneakers dragen

Welke Fashionista heeft nu niet een leuke sneaker in de kast staan?

Of misschien wordt het tijd voor een nieuw paar? Echte sneakerlovers weten allang waarom iedereen sneakers zou moeten dragen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende leuke schoenen feitjes..

Sneakers lopen gewoon comfortabel. Ga maar eens een dag op hakken van 10cm hoog lopen of een heerlijke sneaker met een voetbed. Welke denk je dat je nog drie dagen aan zou kunnen houden?

sneakers converse dragen

Psst.. wist je dat er in de top 10 dingen waar je gelukkig van wordt schoenen op drie staan?  Vrouwen worden nou eenmaal gelukkig van schoenen. Vrouwen doen dan ook over het algemeen ook langer met hun schoenen.

Sneakers zijn heerlijk om te dragen bij het sporten, maar je hebt tegenwoordig zulke leuke modellen dat je ze onder bijna alles wel kan combineren. Nou dachten we altijd dat een rokje niet zo heel fantastisch zou staan, maar tegenwoordig zien we die combinatie steeds meer.

BONUS: 
In dit artikel hebben we ook een heel leuk nieuwtje gestopt! Hoogstwaarschijnlijk heb je wel eens van het merk Converse gehoord. Converse komt met een nieuwe sneaker: de Chuck II. Dit is de klassieke All Star, in een nieuw jasje. Er zijn verschillende soorten Chuck II’s die een stuk comfortabeler zijn dan de gewone Chuck. Hoe leuk is het dat wij dit nu in dit artikel aan je kunnen vertellen?

Chuck II high Converse

Sneakers dragen werkt heel aanstekelijk. Let maar eens op, zie jij ineens een aantal mensen op sneakers krijg je ook direct behoefte om een leuk paar sneakers. Oh ja en wist je dat sneakers je er jonger uit laten zien. Een stoere man of vrouw op sneakers. Hip hoor!

Sneakers zullen altijd populair blijven, hoeveel heb jij er?