Warme voetjes deze winter met SOXS

Met de hippe schapenwollen sokken van SOXSco.com zit je er dit najaar warmpjes bij. SOXS zijn heerlijk warm, super comfortabel en het beste van alles: ze kriebelen niet. Elk paar SOXS komt met 100% anti-prikgarantie! 

artwork-3

Op het eerste gezicht doen de sokken je denken aan de ouderwetse geitenwollen sokken die oma vroeger breidde. Maar deze retro-sokken zijn beter. Veel beter zelfs, want de sokken kriebelen niet! Ze zijn zacht, rekbaar en prikvrij en daardoor super comfortabel. De sokken zijn de ideale sloffen voor thuis op de bank. Ze zijn heerlijk warm: als je ze eenmaal aan hebt, wil je ze niet meer uitdoen!

artwork-7

Trendy modeaccessoire
SOXS zijn niet alleen super comfortabel, maar ook hartstikke hip. Ze sluiten naadloos aan bij de brei-trend van de laatste jaren. Met hun robuuste en tegelijk huiselijke uitstraling geven ze elke outfit een eigenwijze touch.

Wel zo eerlijk
De sokken worden gemaakt in een atelier in Europa. De wol is van hoogwaardige kwaliteit en komt van Nieuw-Zeelandse schapen. SOXS en haar ateliers onderschrijven de uitgangspunten van de IWTO (International Wool Textile Organisation): 100% Natural, Renewable, Sustainable. Dierenwelzijn is een van de belangrijkste speerpunten van de IWTO. De sokken worden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ingepakt. Dat maakt de sokken – naast 100% prikvrije – ook diervriendelijke én maatschappelijk verantwoorde schapenwollen sokken.

artwork-2

Praktisch
De sokken bestaan uit 60% wol en 40% polyamide en kunnen in de wasmachine op het wolwasprogramma gewassen worden. SOXS zijn knielang en verkrijgbaar in een dames- en herenmaat. Je herkent de echte SOXS aan het originele, kleurige label. Je kunt kiezen uit:
* Mint
* Roze
* Rood
* Oranje (heren)
* Zwart (heren)

One size – € 24,95

SOXSco.com
Je bestelt de sokken via de webshop op SOXSco.com. SOXS worden verpakt in een doosje dat door de brievenbus past, wel zo handig.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge