Wauw, sieradencollectie Lisa la Pelle: gedurfd en super vrouwelijk

Met de nieuwe zomercollectie SS17 timmert het jonge sieradenlabel Lisa la Pelle flink aan de weg. De collectie die bestaat uit oorbellen en kettingen van leer, zijn gedurfd, basic, duurzaam en super vrouwelijk.

Lisa la Pelle lanceerde vorig jaar haar eerste collectie sieraden. Met haar passie voor leer – la pelle betekent leer in het Italiaans – en sieraden die vrouwelijk en gedurfd mogen zijn, is eigenaar en designer Jolanda Loomans aan de slag gegaan. “Alle sieraden worden met de hand gemaakt in onze eigen studio.”

Hoge kwaliteit
De SS17 collectie (summer/spring) bestaat uit oorbellen en kettingen, die verkrijgbaar zijn in acht verschillende kleuren en soorten leer. Alle materialen worden door heel Europa ingekocht en het leer wordt handmatig geselecteerd bij diverse leveranciers. In de studio wordt het leer vervolgens ambachtelijk gestanst met een hamer, afgewerkt met een coating en tot het gewenste model bewerkt. Naast het leer wordt er gewerkt met kwalitatieve sieraadonderdelen van, 14k gold filled of 925 sterling silver.

Voor de zelfbewuste vrouw
Met de combinatie van handgemaakte sieraden en de passie voor leder wil Lisa la Pelle iets positiefs toevoegen aan de zelfbewuste vrouw. Jolanda Loomans: “Onze designs benadrukken de vrouwelijke touch. Met een Lisa la Pelle sieraad mogen vrouwen zich mooi en nog zelfbewuster voelen. Het is oké om te laten zien wie je bent. Decollecties vallen op door hun eenvoud, het is basic en neutraal. Maar juist door leer in deze vorm te gebruiken zijn onze sieraden een echte eyecatcher!”

Online shop en boetieks
De nieuwste lente- en zomercollectie is verkrijgbaar via lisalapelle.com en via verschillende boetieks in Nederland. Jolanda Loomans: “Nu nog voornamelijk in het zuiden als Maastricht en Sittard, maar dat gaan we zeker uitbreiden in Nederland en België. Ons nieuwste verkooppunt is vanaf eind mei de museumwinkel van het Bonnefantenmuseum in Maastricht. Daar zijn we super trots op.”

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge