Webspot: By Dashian meisjeskleding

By Dashian is een kinderkleding lijn voor meisjes tussende 4 en 10 jaar!

De eigenaren van By Dashian hebben zich laten inspireren door de kinderen Isis van 9 en Live van 7. Zij speelde een belangrijke rol bij het kiezen van de juiste stof (alle stoffen komen uit Italië) en pasvormen. De kinderen zijn ook de modellen voor de nieuwe lijn.

Exclusief kledingstuk
De eerste collectie is in beperkte aantallen geproduceerd. Er zijn 9 verschillende modellen waarvan maximaal 150 stuks per model zijn gemaakt. Hierdoor heeft je kind een exclusief kledingstuk!

TIP: Door je aan te melden voor de nieuwsbrief en het volgen van By Dashian op Facebook, zal je als eerste geïnformeerd worden over de nieuwe collecties.

De filosofie van By Dashian is dat je het mooiste resultaat krijgt als je iets doet vanuit je hart en met passie. Daarom hebben zij ervoor gekozen om niet te werken met vaste collecties. Zij volgen hun gevoel en hart en alleen als ze een leuk model hebben met mooie stoffen en een goede pasvorm zullen zij deze laten produceren. Hierdoor maken ze alleen de kleding die zij en hun kinderen mooi vinden.

En als bedankje hangt er in ieder jurkje en tuniekje een leuk bedeltje in vorm van een zilveren veertje.

 

Bekijk alle kleding online – www.bydashian.com

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge