WIN een Awax fashionhelm van Helmonline.nl

Als dame op een scooter moet je er natuurlijk wel fashionable bij zitten. Dat kan natuurlijk alleen maar met een perfecte helm. Wat dacht je van een helm van helmonline.nl ? En wat nou als wij dan zeggen dat het een Fashion helm kan zijn van Awax Amsterdam. Hoe gelukkig wordt je dan?

helm

Wij mogen een AWAX helm weggeven! Je kunt kiezen uit twee soorten, welke past het best bij jou?

–> Ga hier naar onze facebook!

AWAX Fashion helmen hebben een perfecte pasvorm en een groot comfort. Daarnaast zijn de helmen ook zeer stijlvol en gebruiksvriendelijk. Toch fijn als je niet hoeft te staan klungelen om je helm goed op en af te krijgen dames. De helmen zijn verkrijgbaar van maat S tot en met maat XL. Hoe weet je jouw maat? Door even de omvang van je hoofd te meten.

De eerste helm is van bruin leer. De tweede helm is Leer Italy. Erg stijlvol en klassiek. Handig: de oorpads kunnen gewassen worden. Je kunt ze eenvoudig uit de helm halen. Het fashion design vizier is helder, maar u kunt bij het doorgeven van uw bestelling optioneel ook een spiegelvizier of zogenoemd smoke vizier selecteren.

Specificaties AWAX Fashionhelm Amsterdam:

– ECE goedgekeurd
– Bruin leren design
– Fashion vizier
– Perfecte pasvorm
– Uitneembare oorpads
– Snelle veiligheidssluiting
– Optioneel vizier mirror of vizier smoke
– Beschikbaar in maat S tot en met maat XL

De helm heeft een waarde van maar liefst €189,95 en je kunt dus zelf kiezen welke je wilt hebben!

 

Over Helmonline.nl:
Helmonline.nl verkoopt uiteraard helmen maar niet alleen voor een nieuwe fashion helm kun je bij ze terecht. Ze verkopen ook sloten en afdekhoezen. Het aanbod van helmen is natuurlijk het grootst. Helaas kunnen wij niet al onze lezeressen een helm cadeau doen, maar wel jullie de site aanraden! Jethelmen, fashionhelmen, integraalhelmen, kinderhelmen, crosshelmen en systeemhelmen.